امروز : چهارشنبه, ۱۸ مهر , ۱۴۰۳ - 6 ربيع ثاني 1446
- آغاز کمک به مَردم مظلوم لبنان با مشارکت مراکز نیکوکاری
- پیام مهم رهبر انقلاب اسلامی درباره قضایای اخیر لبنان
- بیانیه حزب الله
- هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر در کرمانشاه برگزار میشود
- پاسخ توانیر در خصوص نحوه توزیع برق در کشور
- بخش خانگی ایران رکورددار مصرف بیرویه انرژی در دنیا
- ثبت نام کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه تمدید شد
صدور ۳۰ پروانه کاربرد نشان در کرمانشاه
مهدی حسین پور امروز در گفتگو با خبرنگار شهرروشن در کرمانشاه، گفت: طبق تاکید و پیگیری ریاست سازمان ملی استاندارد مبنی بر اهمیت صدور نشان حلال برای محصولات غذایی تولید شده در کشور، با یاری خداوند و تلاش کارشناسان ساعی اداره کل، توانستیم با صدور ۳۰ پروانه استاندارد حلال رتبه خوبی را در در بین ۳۱ استان کشور کسب کنیم، که با توجه به تعداد واحدهای صنایع غذایی مستقر در استان کسب این رتبه بسیار ارزشمند و با اهمیت است.
نشان حلال، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه در خصوص اهمیت نشان حلال اظهار داشت: حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است.
وی با بیان اینکه رعایت استانداردهای حلال به ویژه برای واردات محصولات به کشورهای اسلامی و مصرف جوامع مسلمان در کشورهای غیر اسلامی ضروری است، بیان کرد: با اجرای فعالیتهای استانداردهای حلال کشور جمهوری اسلامی ایران بتواند سهم قابل توجهی از تجارت جهانی حلال را از طریق صادرات غیرنفتی به خود اختصاص دهد، بطوریکه طبق برنامه سازمان ملی استاندارد با همت مسئولان و تلاش صاحبان صنایع، ایران موفق شود رتبه نخست تجارت حلال تا سال ۱۴۱۴ را در سطح کشورهای منطقه و قرار گرفتن در بین ۵ کشور اول عضو سازمان همکاری های اسلامی (OIC) را کسب کند.
انتهای پیام/ رحمانی
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال ایتا شهرروشن بخوانید. (کلیک کنید)