افزونه جلالی را نصب کنید. - 24 صفر 1448
- نامه سرگشاده نایبرئیس کانون هموفیلی ایران به رئیسجمهور
- تحریمهای دارویی آمریکا، بیماران هموفیلی را نشانه گرفته است
- دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مدیرعامل کانون هموفیلی در کرمانشاه تقدیر کرد
- اطلاعیه های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در جنگ تحمیلی
- حمایت بیش از ۵۰۰۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه/ ۱۰ درصد جمعیت زیرپوشش بهزیستی است
- هویت ما یعنی سازشناپذیری با استکبار/ هرکس برای صلح مذاکره کند، خائن است
- عهد میبندیم انتقام خون رهبرشهید و همۀ شهیدان را بگیریم
۴۰ تبلت به دانش آموزان مددجو کمیته امداد کرمانشاه اهدا شد
به گزارش شهرروشن از کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، محسن رخصی در مراسم آیین اهدای ۴۰ تبلت به کودکان تحت حمایت این نهاد اجرایی، اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیش از یک هزار و ۶۷۰ تبلت و گوشی هوشمند طی چندین مرحله به دانش آموزان مددجو در استان اهدا شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه افزود: این گوشی و تبلت ها با هدف دسترسی دانش اموزان کم برخوردار به سامانه های آموزشی و تحصیلی غیرحضوری اهدا شد.
وی با اشاره به آیین توزیع ۴۰ تبلت به دانش آموزان مددجو توسط بانک سینای استان کرمانشاه، عنوان کرد: همزمان با این آیین ۴۰ بسته لوازم التحریر نیز به دانش آموزان تحت حمایت از سوی بانک سینا اهدا شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه بیان کرد: ارزش تبلت ها و لوازم التحریر اهدایی از سوی بانک سینا بیش از ۱۵۰ میلیون تومان است.
رخصی با یادآوری اینکه هم اکنون برخی از دانش آموزان تحت حمایت فاقد تبلت و گوشی هوشمند هستند، تاکید کرد: با مشارکت خیران نیک اندیش همه دانش آموزان نیازمند از وسایل اموزشی و تحصیلی بهرهمند شوند.
انتهای پیام/ ت

