افزونه جلالی را نصب کنید. - 20 رمضان 1446
- پلیس نهاد مسلح اجتماعی است، که در طیف های مختلف ایفاء نقش میکند
- مراسم روز قدس امسال باشکوه تر سالهای گذشته باید برگزار شود
- اهدای ۱۴۰۰ میلیارد تومان مستمری و ۱۴۰۰ سری جهزیه به مددجویان کرمانشاهی
- آیین یازدهمین اعطای جایزه ملی شهید رهنمون در کرمانشاه برگزار شد
- پزشکان با مخاطره جانشان در شرایط دشوار سلامت و آرامش را به جامعه هدیه میدهند
- کنگره شهدا نام و فرهنگ آنها را زنده نگه میدارد/ پیشرفت علم طب را مدیون کادر درمان دفاعمقدس هستیم
- توقیف محموله ماهی قاچاق در پاوه/ سارقان کابل برق دستگیر شدند
مواد غذایی که نباید دوباره گرم کنید

به گزارش پایگاه خبری شهر روشن از کرمانشاه، مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند.
براساس این گزارش، بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.
اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری خطرناک تبدیل شده و غیر قابل مصرف می شود.
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.
بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.
گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها آن ها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندن آن است.
انتهای پیا/ت
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد