امروز : چهارشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۳ - 3 جماد ثاني 1446
- بیش از ۱۰۰ گروه سرود در کرمانشاه فعال هستند
- کاهش ۹ پلهای نرخ تورم در کرمانشاه/ استان از صدر به میانه جدول تورم آمد
- جذب ۳۰ نیروی شرکتی در استانداری کرمانشاه کاملا قانونی بوده است
- معرفی برگزیدگان پانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج کرمانشاه
- افتتاح چهاردهمین نمایشگاه سراسری صنایعدستی در کرمانشاه
- برگزاری محفل شعر «ندای هبه» با محوریت بانوان عرصه مقاومت در کرمانشاه
- گالری کیف و کفش مریم
عصر شعر ” انقلاب” در کرمانشاه برگزار شد
به گزارش شهرروشن از کرمانشاه، عصر شعر انقلاب به همت سازمان بسیج هنرمندان استان و اداره کل کتابخانههای استان کرمانشاه به مناسبت گرامیداشت دهه فجر عصر امروز در سالن جلسات این اداره کل با حضور جمعی از مسؤولان و هنرمندان برگزار شد.
براساس این گزارش، در این عصر شعر که در سالن زنده یاد احمد عزیزی و با حضور جمعی ازشاعران، فرهیختگان، هنرمندان، مسئولان ادارات برگزار شد، حسنی خوانسار مدیر کل نهاد کتابخانههای استان ضمن تبریک دهه مبارک فجر طی سخنانی از انقلاب اسلامی به عنوان یک پدیده بینظیر یاد کرده که حضرت امام (ره) آن را بنا کردند و دهه فجر را طلیعه نور و روشنی دانسته و از هنرمندان و شاعران به عنوان سربازان خط مقدم و جهادگران عرصه جهاد تبیین یاد کرد.
وی تصریح کرد: شاعران باید با زبان هنر به دفاع و نگهداری از این انقلاب عزیز بپردازند و بهترین زبان همان زبان ارزشمند هنر است.
در ادامه سرهنگ افشین آزادی نیز افزود: هر انقلابی به دنبال خود تحولاتی در فکر، اندیشه، سیاست و به ویژه فرهنگ ایجاد میکند و لذا در انقلاب اسلامی ایران نیز این رخ عظیم صورت پذیرفت و انقلاب فرهنگی به وقوع پیوست و تحول در ساختارها و قالب شعر و مفاهیم و مضامین و خلق لغات و واژگان جدید ایجاد شد.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان کرمانشاه بیان کرد: انقلاب اسلامی در طول ۴۴ سال کارنامه درخشانی در حوزه شعر دارد و به هزاران کتاب شعر در این دوران با موضوع انقلاب و آیینی تولید شده است.
وی یادآور شد: کارنامه شعر انقلاب به قدری قوی و غنی است، که در کنار سایر سبکهای گذشته های ادبی میتوان ادبیات و شعر انقلاب را در قالب سبکی جداگانه نام گذاری کرد.
آزادی در بخش دیگری از سخنان به برخی ویژگیهای شعر انقلاب از جمله دعوت به بیداری و غفلت نکردن از ارزشها، مبارزه با طبقه روشنفکر غرب زده، بازگشت به عشق آسمانی و عارفانه، انتظار موعود، استفاده گسترده از آیات و روایات در شعر، پیوند حماسه و عرفان اشاره کرد.
این مسؤول، هنرمندان و شاعران را در نوک پیکان مبارزه فرهنگی و مدافعان اصلی انقلاب دانست، که با سلاح شعر به تبیین انقلاب اسلامی و جهاد تبیین میپردازند.
گفتنی است، در ادامه تعداد ۱۵ نفر از شعرای انقلاب و آیینی به شعر خوانی پرداختند، همچنین در این مراسم از دو نفر از فعالان عرصه هنر انقلاب اسلامی تجلیل به عمل آمد و در حاشیه مراسم نمایشگاه عکس انقلاب اسلامی نیز برگزار شد.
انتهای پیام/ت