امروز : چهارشنبه, ۱۸ مهر , ۱۴۰۳ - 6 ربيع ثاني 1446
- آغاز کمک به مَردم مظلوم لبنان با مشارکت مراکز نیکوکاری
- پیام مهم رهبر انقلاب اسلامی درباره قضایای اخیر لبنان
- بیانیه حزب الله
- هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر در کرمانشاه برگزار میشود
- پاسخ توانیر در خصوص نحوه توزیع برق در کشور
- بخش خانگی ایران رکورددار مصرف بیرویه انرژی در دنیا
- ثبت نام کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه تمدید شد
دوازدهمین دوره همایش “حلقههای میانی” در کرمانشاه برگزار شد
رضا فرخشاهی امروز در گفتوگو با خبرنگار شهر روشن در کرمانشاه، گفت: حلقههای میانی، جلوه نوینی از حکمرانی مَردمی در گام دوم انقلاب اسلامی است.
دبیر ستاد مَردمی همایش حلقه های میانی در کرمانشاه با بیان اینکه فرایند شایسته گزینی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب اسلامی است، متذکر شد: استفاده از ظرفیت انقلاب، قانون اساسی و استقلال کشور برای ارائه الگوهای نوین حکمرانی ضروری است.
وی عنوان کرد: اکنون ما در جامعه مدرن به سر میبریم و به سبب آن نیازمند مدلهای جدید حکمرانی مَردمسالارانه و برجسته کردن نقش مَردم در تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی هستیم.
این مسئول با بیان اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب، امام خامنهای، فرمان شکلگیری حلقههای میانی مدل حکمرانی سنتی را تغییر دادند، افزود: در چهلسال اول انقلاب حکمرانی بیشتر مبتنی بر نقش احزاب و گروههای سیاسی رقم میخورد، درحالی که در چهلسال دوم، حکمرانی مبتنی بر برجسته کردن نقش حلقههای میانی است.
وی اظهار کرد: نقش حلقه های میانی، دستیابی مَردم به جامعه و دولت اسلامی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی خواهد بود، بنابراین جهت استفاده از این فرصت بینظیر برای اولین بار مدل حلقه میانی تخصصی تصمیم ساز توسط دانشگاهیان، روحانیون و صاحبنظران سیاسی اجتماعی و اقتصادی و با نشان “تمدن سازان جوان” و با هدف تحول در مدیریت و حکمرانی استان کرمانشاه راهاندازی شد.
وی خاطرنشان کرد: برای استفاده از ظرفیت حلقههای میانی و حکمرانی مَردم سالارانه سندی بابیانیه چشم انداز، بیانیه ماموریت، راهبرد، ارزشهای محوری تدوین شده است، که میتواند با رویکرد علمی و فراجناحی هم افزایی لازم را در بین دغدغه مندان استان بهوجود بیآورد، تا کرمانشاه به جایگاه والای خود در سطح کشور برسد.
فرخشاهی تصریح کرد: یکی از بخشهای مهم این سند تدوین فرایند شایسته گزینی برای تحول در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است، که میتواند با استفاده از خرد جمعی، تخصص دانشگاهیان و تجربه بالای خبرگان خطای پذیرش افراد نالایق و خطای رد کردن افراد توانمند را در انتخابات مجلس شورای اسلامی کاهش دهد.
وی گفت: به واسطه فرایند شایسته گزینی، ابتدا مدراک و رزومه کاندیداها صحت سنجی میشود و پس از ثبت اموال و داراییهای منقول و غیرمنقول شایستگی های ادراکی کاندیداها مورد ارزیابی قرار میگیرد و افراد برگزیده به آزمون های تخصصی معرفی میشوند و در نهایت با رأی گیری مَردمی کاندیداهای برتر مشخص خواهند شد.
این مسؤول با بیان اینکه با انتشار فراخوان عمومی از همه داوطلبان تایید صلاحیت شده جهت حضور در این فرآیند شایسته گزینی دعوت به عمل آمده است، عنوان کرد: تاکنون ۱۵ نفر از کاندیداهای تائید شده در این فرایند علمی ثبت نام کردهاند و از این تعداد ۹ نامزد به مرحله بعد راه یافتهاند.
دبیر ستاد مَردمی همایش حلقه های میانی در کرمانشاه مهمترین دستاورد این اقدام علمی، فرهنگی و سیاسی را ارائه تصویری از کرمانشاهی مدرن در بین مَردم جهان بیان کرد، که میتواند ضمن کمک به تمدن سازی، اعتماد لازم را برای سرمایه گذاران ایجاد کند.
وی یادآور شد: از همه اعضای هیات علمی دانشگاهها و صاحبنظران علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی که در راستای مسولیت پذیری اجتماعی، دانشگاهی و انقلابی خود به خلق این رویداد تمدن ساز کمک کردهاند، تشکر میکنم.
انتهای پیام/دودمان تیپی