افزونه جلالی را نصب کنید. - 24 شوال 1446
- لزوم رفع موانع اقتصادی در کرمانشاه/ مرکز خدمات سرمایهگذاری کرمانشاه افتتاح شد
- دانشگاهیان کرمانشاه در حمایت از ملت مظلوم غزه تجمع کردند
- صعود درخشان کرمانشاه به نیمهنهایی جام حذفی هندبال کشور با برتری مقابل بیم بابل
- آیین گرامیداشت روز قشر «بسیج هنرمندان» در کرمانشاه برگزار شد
- جابجایی ۱۷۰ هزار مسافر نوروزی با ناوگان حمل و نقل عمومی برونشهری کرمانشاه
- لزوم صیانت از محیط زیست کرمانشاه در روز طبعیت
- پلیس نهاد مسلح اجتماعی است، که در طیف های مختلف ایفاء نقش میکند
ثبت اختراعات مددجو کارآفرین دالاهو در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی

به گزارش شهر روشن از کرمانشاه، تور گردشگری خبرنگاری و عکاسی که به همت اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان در شهرستان های دالاهو، قصرشیرین و سرپلذهاب برگزار شد، همچنین نخستین مکان بازدید از کارگاه تولیدی “شرکت دانش بنیان رفاه صنعت بیستون” بود.
آرش مرادی امروز در گفتوگو با خبرنگار شهر روشن در کرمانشاه، اظهار داشت: کارگاه تولیدی “شرکت دانش بنیان رفاه صنعت بیستون” را با دریافت وام راهاندازی کردهام و سال ۹۰ بالغ بر ۸ میلیون تومان و در سال ۹۶ نیز ۶۰ میلیون وام از کمیته امداد امداد امام خمینی استان دریافت کردم.
این کارآفرین مددجو در شهرستان دالاهو ادامه داد: چند دستگاه کشاورزی از جمله دستگاه کِشت و برداشت نخود بومی، کِشت مستقیم نخود، خاک ورزدار، داشت مینی تراکتور، کمباین برداشت نخود برای کار کشاورزی را ثبت اختراع کردم.
راهبر کارآفرین کمیته امداد امام خمینی(ره) دالاهو ادامه داد: دستگاه های آتش کوب و احداث کننده آتش بُر برای اطفای حریق و استفاده منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه را اختراع و به ثبت رساندهام.
این مددجوی کارآفرین کمیته امداد امام خمینی(ره) دالاهو با اشاره به اینکه در حال حاضر سه نفر دیگر نیز در کارگاه تولیدی “شرکت دانش بنیان رفاه صنعت بیستون” مشغول به کار هستند، اظهار داشت: از امروز نیز حدود ۱۰ نفر دیگر نیز در بحث اشتغال در این مجموعه تولیدی مشغول به کار خواهند شد، لذا از مسؤولان مربوطه درخواست حمایت و ارائه تسهیلات بیشتر را داریم.
انتهای پیام/ت
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد