پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Tuesday, 6 October , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید. - 24 ربيع ثاني 1448
شناسه خبر : 24478
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, اقتصاد کرمانشاه, اقتصادی, ایران, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار, سیاسی, سیاسی, شهدا و دفاع مقدس تاریخ انتشار : 20 سپتامبر 2026 - 14:17 |
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه خبر داد

تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس/ کل کرمانشاه رزمنده انقلابی است

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه از برگزاری بیش از سه هزار برنامه در قالب ۱۱۰ عنوان همزمان با هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: امسال در برنامه های دفاع مقدس به روایت هر سه دفاع مقدس خواهیم پرداخت.

به گزارش خبرنگار شهر روشن، سرهنگ پاسدار سعید بهشتی‌راد امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در مجتمع فرهنگی بعثت (سالن اجتماعات شهید قهاری)، برگزار شد، شعار محوری هفته دفاع مقدس امسال را «لبیک یا خامنه‌ای» عنوان کرد و افزود: نیمه نخست مهرماه، نمایش قدرت ۳۰ هزار نفری ارکان‌های رزمی بسیج و جان‌فداهای ثبت‌نام‌شده در استان برگزار خواهد شد.

به گفته معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه: این برنامه در راستای دستور خداوند برای ایجاد بازدارندگی در برابر دشمنان برگزار می‌شود و باید روایت فاتح و پیروزمندی از دفاع مقدس اول، دوم و سوم در آن ارائه شود.

هفته دفاع مقدس امسال با سال های گذشته تفاوت دارد

این مسئول از اجرای بیش از ۳ هزار برنامه در هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: هفته دفاع مقدس امسال با سال‌های گذشته تفاوت دارد، امسال ۱۱۰ عنوان برنامه برای استان پیش‌بینی شده که هر عنوان شامل چندین برنامه می باشد و در مجموع بیش از ۳ هزار برنامه در نواحی، حوزه‌ها و اقشار مختلف بسیج تا سطح پایگاه‌های مقاومت برگزار می‌شود.

بهشتی‌راد به برنامه‌های بومی، سراسری و رویدادی هفته دفاع مقدس، اشاره کرد و افزود: چهار رویداد اصلی و محوری بسیج و سپاه در تمام شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد که شامل («یاد یاران»، «مدافعان وطن»، اجتماع و مسابقات دانش‌آموزی «نومیدان» و پویش «روایت درس‌آموز» می باشد.

سه هزار رزمنده دفاع مقدس تجلیل می شوند

بهشتی راد با اشاره به تجلیل از ۳۰۰۰ رزمنده دفاع مقدس، گفت: نخستین رویداد «یاد یاران» نام دارد، در این برنامه از خانواده‌های شهدا، جانبازان و پیشکسوتان دفاع مقدس تجلیل و از خانواده‌های شهدا سرکشی می شود و از حدود ۳ هزار رزمنده دوران دفاع مقدس نیز تقدیر به عمل می‌آید.

وی ادامه داد: دومین رویداد، امسال با توجه به شرایط موجود رژه نیروهای مسلح می باشد، اما رزمایش «جان‌فدایان ایران عزیز» در نیمه نخست مهرماه برگزار خواهد شد و در قالب آن، نمایش قدرت با پیش‌بینی حضور ۳۰ هزار جان‌فدا در ورزشگاه ۱۵ خرداد کرمانشاه را خواهیم داشت.

بهشتی‌راد سومین رویداد را اجتماع و مسابقات دانش‌آموزی «نومیدان» اعلام کرد و افزود: مسابقه «میدان‌یار» در اجتماعات «نحن المنتقمون» در سراسر استان برگزار شده و در بخش دانش‌آموزی نیز با حضور گروه‌های مختلف دانش‌آموزی و با عنوان «نومیدان» برگزار می‌شود.

همه مردم استان کرمانشاه رزمنده هستند

وی در ادامه با اشاره به نقش این استان در دوران دفاع مقدس گفت: همه مردم استان کرمانشاه رزمنده هستند و به فرموده رهبر شهید، جنگ در کرمانشاه آغاز و در این استان به پایان رسید؛ بنابراین باید روایت حقیقی و فاتحانه دفاع مقدس از این استان ارائه شود.

بهشتی‌راد شعار گفتمانی هفته دفاع مقدس امسال را «روایت فاتحانه دفاع مقدس از دیروز تا امروز» عنوان کرد و گفت: دفاع مقدس اول پشتوانه دفاع مقدس دوم و سوم شده است و امسال برنامه‌های هفته دفاع مقدس با محوریت روایت هر سه دوره دنبال می‌شود.

بهشتی راد با اشاره به دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس در استان کرمانشاه، بیان داشت: تجمع لشکر زینبیون و تجمع خواهران به عنوان رزمایش خواهران، افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی از جمله طرح‌های آبرسانی توسط قرارگاه محرومیت‌زدایی کوثر و افتتاح و نصب پنل‌های خورشیدی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای هفته دفاع مقدس امسال است.

به گفته سرهنگ بهشتی راد: بسیج سازندگی و سپاه در حوزه کمک به ناترازی انرژی نیز برنامه‌هایی را در این هفته دنبال می‌کنند، که شامل (اکران فیلم «جانشین» در سینماهای کشور و به تبع آن در استان کرمانشاه، دیدار با ائمه جمعه، ویزیت رایگان و برگزاری اردوهای جهادی طرح شهید رهنمون با هدف تحقق عدالت در سلامت توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی)، میزهای خدمت و مشاوره حقوقی رایگان از برنامه‌ های این هفته است.

این مسئول ادامه داد: نواختن زنگ مقاومت در مدارس سراسر استان و برگزاری میزهای خدمت در مصلاهای نماز جمعه و مساجد، میزهای خدمت حقوقی در مصلاهای نماز جمعه، مساجد و ندامتگاه‌ها و مشاوره حقوقی رایگان ارائه از دیگر برنامه های این هفته است.

وی یکی از برنامه‌های مهم هفته دفاع مقدس را تبیین دفاع مقدس اول، دوم و سوم و همچنین حوادث و فتنه‌هایی دانست که علیه انقلاب و ملت ایران انجام شده است و افزود: این تبیین برای نسل جوان و نوجوان که دشمن در فضای مجازی روی آنها کار می‌کند اهمیت زیادی دارد و امسال نیز با جدیت در این مسیر حرکت خواهیم کرد.

این مسئول برگزاری جلسات خاطره‌گویی رزمندگان در مساجد، مدارس و دانشگاه‌ها، مسابقات ورزشی، اجرای سرودهای پاتوقی در اجتماعات «نحن المنتقمون» و عطر‌افشانی و غبارروبی گلزار شهدا را از دیگر برنامه‌ها اعلام کرد

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: عطر‌افشانی و غبارروبی گلزار شهدا روز پنجشنبه همین هفته در برنامه هایمان داریم.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.