پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Friday, 25 September , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید. - 13 ربيع ثاني 1448
شناسه خبر : 24483
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, اقتصاد کرمانشاه, اقتصادی, سایر اخبار, فرهنگی تاریخ انتشار : 24 سپتامبر 2026 - 14:07 |
همزمان با آغاز سال تحصیلی انجام شد

اهدا و لوازم التحریر از طرف بهزیستی کرمانشاه/ ۳ هزار و ۶۸۲ پک آموزشی توزیع شد

توزیع سه هزار و ۶۸۲ بسته پک، شامل کیف مدرسه و لوازم التحریر به دانش آموزان تحت حمایت بهزیستی کرمانشاهی طی اقدامی شایسته از سوی بهزیستی کرمانشاه انجام پذیرفت.

به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، در مراسمی باشکوه همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۶ اهدای ۳ هزار و ۶۸۲ بسته نوشت‌افزار و کیف مدرسه به دانش‌آموزان تحت حمایت بهزیستی استان کرمانشاه با حضور مدیرکل بهزیستی و جمعی از مسئولان استانی پیش از ظهر « پنجشنبه دوم مهرماه »، برگزار شد.

براساس این گزارش، این مراسم که در سالن اجتماعات شهید یاری کرمانشاه برگزار شد، بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز که به همراه والدین خود حضور داشتند به نمایندگی از دانش‌آموزان استان هدیه خود را تحویل گرفتند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در این مراسم سخنان خود را با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای دانش آموز، و تبریک آغاز سال تحصیلی جدید آغاز کرد و بیان کرد: امروز در این مکان جمع شدیم تا همراه دانش‌آموزان عزیز یاد و خاطره شهیدانی را که جان خود را در راه این آب و خاک فدا کردند، گرامی داریم و برای روح پاک آنان از خداوند متعال طلب آرامش کنیم.

مجید درویشی با اشاره به ایام هفته دفاع مقدس، گفت: این هفته یادآور هشت سال دفاع ملت ایران در برابر دشمنان تا دندان مسلح است، اگرچه دفاع ما هنوز تمام نشده و جنگ دشمنان این آب و خاک و ملت بصیر و آگاه ایران همچنان ادامه دارد. امروز نیروهای مسلح کشورمان با بهره‌مندی از ظرفیت مردم آگاه و بصیر و در رأس آن با هدایت رهبر انقلاب، دشمنان را مستأصل کرده‌اند و جهان می‌داند که جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یک قدرت نوظهور در منطقه، اقتدار خود را به جهانیان ثابت کرده است.

امروز دشمنان در مقابل اراده این ملت تسلیم شدند

مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه ادامه داد: دشمنان در مقابل اراده این ملت تسلیم شدند و آنچه امروز در فضای رسانه‌ای از سوی آنان مطرح می‌شود با واقعیتی که ما در جامعه می‌بینیم و می‌شنویم، متفاوت است. ما به ایرانی بودن خود افتخار می‌کنیم، ملتی که شهادت دارد، اسارت نمی‌پذیرد و ملتی که بصیرت و آگاهی دارد و می‌داند چه می‌خواهد، هیچ‌گاه در مقابل فشار و فتنه دشمنان تسلیم نخواهد شد.

وی به رشد ۷۱ درصدی مشارکت‌های مردمی در بهزیستی کرمانشاه، اشاره کرد و گفت: از زمانی که در بهزیستی کرمانشاه حضور دارم، خودم را به‌عنوان یک خدمتگزار و مددکار جامعه هدف می‌دانم و تمام تلاشم این بوده، ضمن حفظ شأن و کرامت همکاران، برای حل مشکلات جامعه هدف از هیچ تلاش و رایزنی کوتاهی نکنم.

به گفته درویشی: در بحث مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان توانسته‌ نسبت به سال گذشته ۷۱ درصد رشد داشته باشد و سهم قابل توجهی از مشارکت‌های مردمی را جذب کند، همچنین با رایزنی‌های انجام‌شده و حمایت‌های استاندار کرمانشاه، توانستیم ۴۸ میلیارد تومان از محل مسئولیت‌های اجتماعی جذب کنیم که به‌صورت تسهیلات سه میلیون تومانی و چرخشی در اختیار مددجویان قرار گرفته است و این حمایت‌ها همچنان ادامه دارد.

صفر شدن جهیزیه مددجویان بهزیستی کرمانشاه

مدیر کل بهزیستی استان به تأمین جهیزیه برای زوج‌های تحت پوشش بهزیستی استان، اشاره کرد و گفت: به‌عنوان یک رخداد ملی، ۳۵۰ سری جهیزیه در اختیار زوج هایی که ثبت‌نام شده بودند و در انتظار دریافت جهیزیه بودند، قرار گرفت و حدود ۱۵۰ سری جهیزیه دیگر نیز در دست تأمین است که در مجموع تعداد جهیزیه‌ها را به ۵۰۰ سری می‌رساند.

این مسئول تاکید کرد: چنانچه اعتبارات لازم تأمین شود، امیدواریم در مهرماه با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور و مسئولان کشوری و استانی، این جهیزیه‌ها به جامعه هدف اهدا شود و با این اقدام، تعداد زوج‌های در انتظار جهیزیه در استان کرمانشاه به صفر می رسید.

گفتنی است: این مراسم همراه بود با برنامه های شاد، مسابقه و شعر خوانی دانش آموزان، همچنین مدیر کل بهزیستی و تعدادی از مسئولان حاضر از مرکز سالمندان، مرکز کودکان کار و خیابانی بازدید کردند.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.