امروز : چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲ - 12 ذو القعدة 1444
پیگیری جدی عملیات توسعه گلخانه های در کرمانشاه
نوربخش حاتمی امروز در گفت و گو با خبرنگار شهرروشن در کرمانشاه ضمن تبریک هفته دولت با بیان اینکه امروز دشمن معیشت مردم و سفره غذا وحتی داروی بیماران را هدف قرار داده است، اظهار داشت: راهکار برون رفت از این مسیر ظالمانه در واقع اتکا به منابع داخلی و رونق تولید خواهد بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه انتخاب شعار رونق تولید توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را هوشمندانه توصیف و تاکید کرد: با شکوفایی بستر تولید و همراهی مسوولان و مردم به ویژه در بخش کشاورزی قادر خواهیم بود دشمنان نظام را از اهداف پلیدشان پشیمان کنیم.
وی با اشاره به اینکه امروزه در جنگ اقتصادی به سر می بریم و سنگر ما سنگر تولید است، خاطرنشان کرد: همه وظیفه داریم پشت این سنگرها به مقاومت بپردازیم و تولیدات کشور را ارتقاء ببخشیم.
حاتمی ضمن تاکید بر ظرفیت های کشاورزی در روانسر و ضرورت های توسعه گلخانه ها در استان به کمبود منابع آبی، تولید بهینه در گلخانه ها، وجود بستر صادراتی برای محصولات گلخانه ای، ارزآوری و… اشاره و عنوان کرد: این بسترهای ظرفیتی همه ما را به سمت توسعه کشت های گلخانه ای هدایت می کند.
وی تولید محصولات با حجم بالا و تداوم تولید را از مزایای کشت های گلخانه ای دانست و افزود: رویکرد سازمان در خصوص کشت نخود و زعفران در کرمانشاه مثبت است و به دلیل اهمیت موضوع برای این دو محصول و افزایش تولید و صادرات آن دو دفتر کاری ویژه در سازمان راه اندازی کرده ایم.
این مسوول به سیاست های سازمان در زمینه کشت زعفران تاکید و بیان کرد: طی سال زراعی جاری مبلغی حدود چهار میلیارد تومان برای خرید پیاز زعفران و توزیع آن بین زعفران کاران استان اختصاص یافت.
وی به قیمت پایین گوجه فرنگی در بازار استان اشاره و تصریح کرد: مقرر شد سازمان تعاون روستایی گوجه تولیدی کشاورزان را کیلویی ۱۱۰۰ تومان از کشاورزان گوجه کار استان خریداری و توزیع کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اشاره ای نیز به وضعیت مرغداری های استان داشت و افزود: تلاش همواره حمایت از تولید کننده های مرغ در استان است.
این مسوول ضمن تاکید بر جدیت در پیگیری تامین به موقع نهاده های سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه و تسریع در توزیع آن، اظهار داشت: در حال حاضر مشکلی در این خصوص وجود ندارد و همه توان خود را به کار گرفته ایم.
انتهای پیام/ت