Monday, 25 September , 2023
امروز : دوشنبه, ۳ مهر , ۱۴۰۲ - 11 ربيع أول 1445
امروز : دوشنبه, ۳ مهر , ۱۴۰۲ - 11 ربيع أول 1445
اخبار ویژه »
شناسه خبر : 4072
پرینتخانه » اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار, سیاسی
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۰ |
امام جمعه اسلام آبادغرب:
شاخصه امام خمینی(ره) مقاومت و استکبارستیزی است
امام جمعه اسلام آبادغرب استکبارستیزی را از شاخصه امام(ره) دانست و گفت: ایشان هیچگاه برای خوشایند دیگران کاری انجام نداد و از زمان قیام تا پیروزی انقلاب سختی بسیاری متحمل شدند.
به گزارش پایگاه خبری شهر روشن از کرمانشاه، حجت السلام محمدطه مهری امشب در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) که با حضور جمعی از مسؤولان و مردم متدین این شهرستان در مسجد جامع اسلام آبادغرب برگزار شد، اظهار داشت: بنیانگذار کبیر انقلاب همواره برای ترویج اسلام و انقلاب در بین جوانان تلاش داشتند.
امام جمعه اسلام آبادغرب تصریح کرد: امام خمینی(ره) هیچگاه برای خوشایند دیگران کاری انجام نداد و از زمان قیام تا پیروزی انقلاب اسلامی قریب پانزده سال سختی های بسیاری را تحمل کردند، اما هیچگاه از اسلام و خط مبارزه دست بر نداشت.
این مسؤول خاطرنشان کرد: شاخص های امام (ره) استکبار ستیزی بود و در مقابل زورگویان عالم که خواستار نادیده گرفتن اسلام بودند با تمام توان ایستاد و توانست انقلاب را به پیروزی برساند.
انتهای پیام/ت/س
Advertisements

برچسب ها
امام جمعه اسلام آبادغرب , امام خمینی(ره) , انقلاب اسلامی ایران , حجت السلام محمد طه مهری , حوزه نمایندگی ولی فقیه دپپپپپپ , حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه اسلام آبادغرب , شهر روشن , کرمانشاه
به اشتراک بگذارید
http://shahreroshan.ir/?p=4072
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.