امروز : یکشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۲ - 10 ربيع أول 1445
تشریح شهادت رئیس پلیس آگاهی در اسلام آبادغرب
محمدرضا آمویی امروز در گفت و گو با خبرنگار شهر روشن در کرمانشاه در خصوص چگونگی به شهادت رسیدن رییس پلیس اگاهی اسلام آبادغرب اظهار داشت: تیمی از کاراگاهان پلیس آگاهی به سرپرستی شهید حاجی مرادی برای تامین امنیت عزاداران در دومین شب از لیالی قدر مشغول گشتزنی بودند که به یک دستگاه خودرو مشکوک می شوند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: کاراگاهان پلیس آگاهی اسلام آبادغرب پس از مشاهده خودرو در صدد متوقف کردن آن در شهرک جهاد برمی آیند که سرنشینان آن اقدام به تیراندازی به سوی خودروی ماموران می کنند.
این مقام مسؤول انتظامی افزود: بر اثر این درگیری سروان ” کوروش حاجی مرادی” زخمی و سریعا به مراکز درمانی منتقل شد، اما بر اثر شدت جراحات وارده در این عملیات و در شب شهادت مولی متقیان حضرت علی(ع) به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه ادامه داد: در این حادثه یکی دیگر از کاراگاهان پلیس اگاهی زخمی و هم اکنون در مراکز درمانی تحت مداوا قرار دارد.
این مقام مسؤول انتظامی اظهار داشت: کار دستگیری ضاربان در شهرستان اسلام آبادغرب با جدیت از سوی پلیس دنبال می شود و قطعا آنان به سزای عمل خود خواهند رسید.
انتهای پیام/ت
