افزونه جلالی را نصب کنید. - 24 شعبان 1447
- امام حسین(ع) الگوی حقیقی پاسداری از دین است
- تمامی محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز است
- آموزش و پرورش مؤثرترین نهاد توسعه کشور است
- کرمانشاه «رتبه برتر» شوراهای آموزش و پرورش کشور را کسب کرد
- دشمن با ایران یکپارچه کار دارد/ دنبال تکه پاره کردن هستند
- مردم وطن و انقلابشان را با هیچچیز عوض نمیکنند/متحد و استوار در برابر دشمنان ایستادهایم
- روابط عمومی؛ شاهراه اعتماد و توسعه سازمانی
رئیس پلیس آگاهی اسلام آبادغرب به شهادت رسید
سلیم سلیمی امروز در گفت و گو با خبرنگار شهر روشن از شهادت سروان “کورش حاجی مرادی” رئیس پلیس آگاهی این شهرستان در درگیری مسلحانه با افراد ناشناس در این منطقه از توابع استان خبر داد.
فرمانده انتظامی اسلام آبادغرب تصریح کرد: افسر وظیفه شناس شهرستان اسلام آبادغرب ساعتی پیش در درگیری مسلحانه و همزمان با لیالی قدر در محله شهرک جهاد اسلام آبادغرب به درجه رفیع شهادت نائل شد.
این مسؤول خاطرنشان کرد: تلاشهای تیم پزشکی برای احیای افسر وظیفه شناس در اسلام آبادغرب سروان کورش حاجی مرادی” بی نتیجه ماند و این رئیس پلیس آگاهی همزمان با شب بیست و یکم لیله القدر و سالروز شهادت امیرالمومنین حضرت علی(ع) به درجه رفیع شهادت رسید.
فرمانده انتظامی اسلام آبادغرب اظهار داشت: تلاش برای دستگیری افراد مسلح این شهرستان و برقراری امنیت در منطقه با جدیت تداوم دارد و اخبار تکمیلی اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام/ت

