پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Tuesday, 25 August , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید. - 12 ربيع أول 1448
شناسه خبر : 24347
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, اقتصاد کرمانشاه, اقتصادی, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : 19 آگوست 2026 - 0:57 |
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه:

صادرات برق و فعالیت مراکز مجاز رمزارز در اوج مصرف متوقف می‌شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، در جمع خبرنگاران،گفت: در زمان اوج مصرف برق، صادرات انرژی به کشورهای همسایه و برق‌رسانی به مراکز قانونی استخراج رمزارز متوقف می‌شود و نسبت‌دادن ناترازی برق به این موارد، تحلیل دقیقی نیست.
https://cdn.imgurl.ir/uploads/z33390_IMG_20260821_005602_240.jpg

به گزارش خبرنگار شهر روشن، سیدحامد حسینی، در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمانشاه که به مناسبت تجلیل از خبرنگاران حوزه توزیع برق کرمانشاه به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، از نقش رسانه‌ها در اطلاع‌ رسانی دقیق درباره خاموشی‌های ناشی از ناترازی انرژی، اظهار کرد: خبرنگاران در روزهای دشوار صنعت برق، با اطلاع‌رسانی مسئولانه و آگاهی‌بخشی به مردم، کمک بزرگی به وزارت نیرو و مجموعه صنعت برق کردند.

حسینی تجلیل از خبرنگاران را محدود به یک روز با یک هفته در سال ندانست و ابراز داشت: فعالیت خبرنگاران در اطلاع‌ رسانی در خصوص ساعات خاموشی برق بسیار اثرگذار است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه تاکید کرد: با افزایش تعامل میان رسانه‌ها و شرکت توزیع برق، زمینه اطلاع‌رسانی دقیق‌تر و در نهایت رضایتمندی مردم فراهم شود.

از ابتدای اوج‌ مصرف برق، صادرات برق قطع می شود

حسینی در پاسخ به خبرنگاران درباره نقش صادرات برق و مراکز استخراج رمزارز در ناترازی انرژی، ابراز داشت: صادرات برق در ماه‌هایی که تولید مازاد وجود دارد انجام می‌شود، اما از ابتدای دوره اوج مصرف و حتی گاهی پیش از آن، صادرات برق به‌طور کامل قطع می‌شود.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان کرمانشاه ادامه داد: مراکز قانونی استخراج رمزارز نیز با اخذ مجوزهای لازم از وزارت صنعت، معدن و تجارت فعالیت می‌کنند و برق مورد نیاز خود را با تعرفه صادراتی دریافت می‌کنند. این تعرفه در ماه گذشته حدود هشت هزار تومان به ازای هر کیلووات ساعت بوده است. برق این مراکز در ایام پیک مصرف قطع می‌شود و آنان ملزم هستند برق مورد نیاز خود را از طریق مولدها و ژنراتورهای شخصی تأمین کنند.

حسینی تأکید کرد: نمی‌توان صادرات برق یا فعالیت مراکز مجاز رمزارز را علت اصلی ناترازی و کمبود برق دانست.

شبکه‌های برق در جهان به سمت هوشمندسازی حرکت کرده‌اند

این مسئول هوشمندسازی شبکه برق را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و گفت: شبکه‌های برق در جهان به سمت هوشمندسازی حرکت کرده‌اند و این روند در کشور نیز با هدف افزایش دقت نظارت بر تجهیزات، ارتقای بهره‌وری و کنترل بهتر بار شبکه دنبال می‌شود.

حسینی درباره وقوع خاموشی‌های خارج از برنامه به خبرنگاران، گفت: گاهی افزایش ناگهانی بار از ظرفیت تجهیزات شبکه فراتر می‌رود و استمرار این فشار می‌تواند به آسیب‌دیدگی تجهیزات و وقوع خاموشی‌های پیش‌بینی‌نشده منجر شود.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان از مشترکان، خواست: پس از وصل برق، از روشن‌کردن هم‌زمان وسایل برقی پرمصرف خودداری کنند، ورود ناگهانی بار زیاد به شبکه موجب آسیب به تجهیزات و ایجاد خاموشی‌های ناخواسته شود.

حسینی از دیگر عوامل خاموشی ها را سرقت تجهیزات برق و استفاده‌های غیرمجاز از شبکه عنوان کرد و افزود: نصب غیرمجاز تجهیزات، به‌ویژه دستگاه‌های استخراج رمزارز، فشار مضاعفی به شبکه وارد می‌کند.

به گفته حسینی: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و انرژی‌های تجدیدپذیر، از مهم‌ترین راهکارهای عبور از ناترازی برق می باشد، دولت برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی خصوصاً در بخش صنایع، تسهیلات و حمایت‌هایی را از طریق سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی «برق ساتبا» پیش‌بینی کرده است.برق تولیدی نیروگاه‌های خورشیدی در بورس انرژی عرضه می‌شود و در برخی دوره‌ها، هر کیلووات ساعت برق خورشیدی تا حدود ۱۹ هزار تومان معامله شده است, در حالی که متوسط قیمت خرید و فروش این برق در طول سال حدود دو هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلووات ساعت است و بازگشت سرمایه در این حوزه در شرایط فعلی کمتر از سه سال برآورد می‌شود.

این مسئول به سرقت سیم و کابل و تجهیزات شبکه برق اشاره کرد و گفت: تأمین و نگهداری شبکه عمومی تا نقطه تحویل، بر عهده شرکت توزیع برق است و شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه مشکل در این بخش، موضوع را به شرکت اطلاع دهند تا پیگیری موضوع در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود.

گفتنی است: در پایان از همکاری اصحاب رسانه در انعکاس اخبار این حوزه تقدیر شد.

انتهای پیام/ر/ت

نویسنده : Mahin Rahmani
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.