افزونه جلالی را نصب کنید. - 27 ذو الحجة 1446
- «هنوز جا نیفتاده یک زن در ایلام کارگردانی کند»
- خیرین راهسازی روانسر ۴۵ میلیارد ریال مصالح تامین کردند
- پویش «هر اولیا یک کلاس درس» کرمانشاه در کشور سرآمد است
- اجتماع خانوادگی «یاران ابراهیم» در کرمانشاه برگزار شد
- مصوبات امروز را به اتمام میرسانیم/ دنبال واقعگرایی و پاسخگویی هستم
- جایگاه ویژه معلم در دنیا/معلمان نقشی کلیدی در توسعه کشور دارند
- توسعه تولید و اشتغال در کارخانه آریان سرنگ/ کارگران قلب تپنده تولید و مدیران جهادگران واقعیاند
مواد غذایی که نباید دوباره گرم کنید

به گزارش پایگاه خبری شهر روشن از کرمانشاه، مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند.
براساس این گزارش، بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.
اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری خطرناک تبدیل شده و غیر قابل مصرف می شود.
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.
بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.
گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها آن ها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندن آن است.
انتهای پیا/ت