پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Thursday, 25 April , 2024
امروز : پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 17 شوال 1445
شناسه خبر : 2412
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار, فرهنگی و ادبی تاریخ انتشار : ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ |
بهداشت و سلامت؛

مواد غذایی که نباید دوباره گرم کنید

هنگامی که برخی غذاها را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری خطرناک تبدیل شده و غیر قابل مصرف می شود.

به گزارش پایگاه خبری شهر روشن از کرمانشاه، مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند.

براساس این گزارش، بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.
اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری خطرناک تبدیل شده و غیر قابل مصرف می شود.
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.
بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.
گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها آن ها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندن آن است.
انتهای پیا/ت

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.