پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Wednesday, 10 June , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید. - 25 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 4995
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار جدید, سایر اخبار تاریخ انتشار : 03 تیر 1398 - 11:00 |
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه خبر داد

کشف ۱۵ کیلومواد مخدر و دستگیری ۱۱۱ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در 2 محله کرمانشاه خبر داد و گفت: 15 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و عوامل دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری شهر روشن، سرهنگ “علیرضا دلیری” اظهار داشت: این طرح در محله های آقاجان و تعاون با محوریت پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان کرمانشاه و کلانتری های ۱۶ سعدی، ۲۳ تعاون و ماموران یگان امداد اجرا شد.
وی ادامه داد: در این طرح نزدیک به ۱۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی و مقادیری آلات و ادوات مصرف کشف شد.
سرهنگ دلیری تصریح کرد: علاوه بر این کشفیات، ۱۱۱ نفر از توزیع کنندگان و مصرف کنندگان مواد مخدر شامل ۴۲ خرده فروش و ۶۹ معتاد متجاهر نز دستگیر شدند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه همچنین از توقیف ۶ دستگاه خودرو که برای حمل و جابه جایی مواد مخدر استفاده می شد، خبر داد.
وی در پایان با قدردانی از همکاری خوب مردم از آن ها خواست در صورت اطلاع از فعالیت افراد در حوزه مواد مخدر با استفاده از سامانه ۱۲۸ پلیس را در جریان قرار دهند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.