افزونه جلالی را نصب کنید. - 12 ربيع ثاني 1448
- تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس/ کل کرمانشاه رزمنده انقلابی است
- ایران قوی الگوی مقاومت و پیروزی حتی در میان کشورهای جهان است/ اتحاد ما همگان را به حیرت آورد
- راهیابی ۱۲ فیلم ایرانی در جشنواره های بین المللی/ آرزوی تولید فیلم دفاع مقدس را دارم
- مختومه شدن سه پرونده قضائی در کرمانشاه با «خونصلح»
- جشن بزرگ همکلاسی خاص «هموفیلی»، در کرمانشاه برگزار شد
- قدرت صنعت و تولید ایران به جایی رسیده موشک پیشرفته و هوشمند می سازیم
- دفاع مقدس در ایران یعنی تکیه بر توان داخلی و ایستادگی
خدمتگذاری و عدالت طلبی مهمترین ویژگی های دستگاه قضائی است
به گزارش پایگاه خبری شهر روشن از کرمانشاه، در پیام سردار “علی اکبر جاویدان” آمده است: روزهای نخستین فصل تابستان یادآور خاطرات بزرگ مردی از نسل مجاهدان نستوهی است که ایمان و عمل را در هم آمیخت و شهد شیرین عدالت را در کام ها جاری ساخت.
شهید دکتر آیت الله بهشتی از جمله مبارزان صف اول انقلاب و از یاران و همراهان همیشگی امام راحل (ره) بود که عدالت را به معنای واقعی کلمه در دستگاه قضائی کشور ساری و جاری ساخت تا آن هایی که مورد ظلم واقع شده بودند در محکمه عدالت محور وی به حق خود برسند.
تواضع، حق پذیری، نظم و انضباط، بردباری، خدمتگذاری و عدالت طلبی از بارزترین خصایص شهید والامقام دکتر بهشتی بود که آن ها را نیز به کل دستگاه قضائی کشور سرایت داد، ویژگی هایی که پس از گذشت سال ها از شهادتش هنور در وجود مسئولان، قضات و کارکنان شریف این دستگاه وجود دارد.
قوه قضائیه به فرموده رهبر معظم انقلاب باید مظهر عدالت و ملجاء مورد اطمنیان و پناهگاه آرامش بخش مردم باشد که به حمد خداوند سبحان اینگونه نیز هست و کارکنان متعهد، مومن و مخلص این قوه، مجاهدانه برای احقاق حقوق مردم تلاش می کنند.
امروز تعامل، همکاری و هماهنگی میان دستگاه قضائی و نیروی انتظامی به عنوان دو بال امنیت آفرین کشور در بهترین حالت خود قرار دارد و همین موضوع باعث شده تا مجرمان از کمترین امنیت در جامعه برخوردار نباشند و برخوردهای قاطعانه صورت گرفته آن ها را به این واقعیت رسانده که دیر یا زود در چنگال قانون گرفتار و به سزای عمل خود خواهند رسید.
در بخش پایانی پیام سردار جاویدان آمده است: بنده با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و یاران باوفایش، فرا رسیدن هفته قضائیه را به عدل آفرینان دادگستر تبریک عرض نموده و سلامتی و توفیق همه خدمتگذاران به نظام و انقلاب اسلامی را در این دستگاه از خداوند متعال خواهان و خواستارم.
سرتیپ دوم ستاد “علی اکبر جاویدان” فرمانده انتظامی استان کرمانشاه

