افزونه جلالی را نصب کنید. - 16 ذو القعدة 1446
- جایگاه ویژه معلم در دنیا/معلمان نقشی کلیدی در توسعه کشور دارند
- توسعه تولید و اشتغال در کارخانه آریان سرنگ/ کارگران قلب تپنده تولید و مدیران جهادگران واقعیاند
- رشد ۲۱ درصدی پرداخت تسهیلات در صندوق قرضالحسنه امداد ولایت کرمانشاه
- کرمانشاه؛ حقیقت زندهای از دفاع مقدس است
- لزوم رفع موانع اقتصادی در کرمانشاه/ مرکز خدمات سرمایهگذاری کرمانشاه افتتاح شد
- دانشگاهیان کرمانشاه در حمایت از ملت مظلوم غزه تجمع کردند
- صعود درخشان کرمانشاه به نیمهنهایی جام حذفی هندبال کشور با برتری مقابل بیم بابل
کمک به دولت با بسیج مردم در امور خیر/ خدمات بنیاد نیکوکاری دست های مهربانی در کرمانشاه ستودنی است

به گزارش پایگاه خبری شهر روشن از کرمانشاه، فضل الله رنجبر در مراسم محفل انس با قرآن کریم و ضیافت ماه مبارک رمضان (باحضور قاریان برجسته بین المللی و استانی) به همت بنیاد نیکوکاری دست های مهربانی که امشب در محوطه تاریخی طاقبستان کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: بنیانگذاران این مرکز نیکوکاری بانی بسیاری از کارهای خیر و خداپسند هستند که از تلاش آنان قدردانی می کنیم.
فرماندار کرمانشاه افزود: سعادتی است که در جمع خانواده های ضعیف و محروم استان هستیم و همزمان با سالروز ولادت باسعادت امام حسن مجتبی(ع) در این محفل معنوی و ماه ضیافت الهی شرکت می کنیم.
این مسوول با بیان اینکه امام حسن مجتبی(ع) مظهر جود و بخشش هستند و به عنوان بهترین الگو برای انسان ها محسوب می شوند، خاطرنشان کرد: با الگو از ایشان باید درست زندگی کنیم و در راه نیک قدم برداریم.
وی ادامه داد: زندگی عرصه نبرد حق و باطل است، لذا حق یعنی تمکین مالی داشته باشیم و برای کمک به فقرا تلاش کنیم، همچنین باطل یعنی در صحنه کمک به مستمندان غایب باشیم.
فرماندار کرمانشاه گفت: خوشا به حال آنان که بانی امور خیر می شوند و یاران امام حسن(ع) کسانی هستند که خود را هم ردیف و همدرد آدم های فقر قرار می دهند.
رنجبر با تاکید براینکه موظف هستیم از ایتام و نیازمندان دلجویی و حمایت کنیم، بیان کرد: بنیاد نیکوکاری دست های مهربانی در این راستا خدمات ارزشمندی را در استان و کشور انجام می دهد که قابل تقدیر است.
فرماندار کرمانشاه اظهار داشت: باید جامعه را بسیج کنیم برای امور خیر و نیکوکاری، دولت تنها نمی ماند و دولت و ملت با کمک هم می توانند کارهای بزرگی را انجام دهند.
انتهای پیام/ت
این مطلب بدون برچسب می باشد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد