افزونه جلالی را نصب کنید. - 10 ربيع ثاني 1448
- تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس/ کل کرمانشاه رزمنده انقلابی است
- ایران قوی الگوی مقاومت و پیروزی حتی در میان کشورهای جهان است/ اتحاد ما همگان را به حیرت آورد
- راهیابی ۱۲ فیلم ایرانی در جشنواره های بین المللی/ آرزوی تولید فیلم دفاع مقدس را دارم
- مختومه شدن سه پرونده قضائی در کرمانشاه با «خونصلح»
- جشن بزرگ همکلاسی خاص «هموفیلی»، در کرمانشاه برگزار شد
- قدرت صنعت و تولید ایران به جایی رسیده موشک پیشرفته و هوشمند می سازیم
- دفاع مقدس در ایران یعنی تکیه بر توان داخلی و ایستادگی
دستگیری عوامل تیراندازی در شهرک پردیس کرمانشاه
به گزارش پایگاه خبری شهر روشن از کرمانشاه، محمدرضا آمویی امروز در جمع اصحاب رسانه استان اظهار داشت: حادثه تیراندازی ساعت حدود ۲۳ شامگاه روز یکشنبه ۱۸ فروردین رخ داد که طی آن ۲ نفر ضارب با اسلحه ضمن مراجعه به یک مغازه اقدام به تیراندازی کردند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: به دنبال این تیراندازی ۲ نفر مشتری زخمی می شوند که یکی از آن ها حین انتقال به یکی از مراکز درمانی جان خود را از دست داده و فرد دیگر نیز تحت مداوا قرار می گیرد.
آمویی خاطرنشان کرد: افراد ضارب پس از اقدام به تیراندازی سوار بر ۲ دستگاه خودرو از محل حادثه متواری می شوند.
وی یادآور شد: پس از گزارش موضوع به پلیس، کاراگاهان پلیس آگاهی با جدیت مسئله را پیگیری و در نهایت موفق به شناسایی مخفیگاه عوامل تیراندازی در شهر مشهد شدند.
این مسوول گفت: پس از شناسایی مخفیگاه ضاربان متواری، کارآگاهان پلیس آگاهی صبح امروز (۲۳ اردیبهشت) با رعایت تمام مسائل امنیتی، توانستند در عملیاتی ضربتی و غافلگیرکننده هر دو نفر را دستگیر کنند.
آمویی تصریح کرد: طبق تحقیقات به عمل آمده، این تیراندازی به دنبال اختلافات خانوادگی میان ضاربان و صاحب مغازه رخ داده بود.
معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه با دعوت عموم مردم به صبر و خویشتن داری، گفت: پلیس قاطعانه با هرگونه ناامنی برخورد کرده و افراد شرور در چنگال قانون گرفتار خواهند شد.
انتهای پیام/ت

