پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Saturday, 8 February , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 10 شعبان 1446
شناسه خبر : 20673
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, سایر اخبار تاریخ انتشار : 24 اردیبهشت 1403 - 22:50 |
فرمانده ناحیه سپاه کرمانشاه گفت:

سپاه نهادی اجتماعی است/رهبر انقلاب سردمدار بیداری اسلامی

فرمانده ناحیه سپاه کرمانشاه گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته امسال‌ پنج هزار زائر از استان کرمانشاه به مرقد امام راحل اعزام می‌شوند.

به گزارش شهر روشن از کرمانشاه، سرهنگ غلامعلی یاربیگی فرمانده ناحیه سپاه کرمانشاه ظهر در نشست خبری با خبرنگاران که در سالن جلسات فرماندهی ناحیه کرمانشاه برگزار شد، سپاه را نهادی مَردمی و مرتبط با مَردم معرفی کرد.

سرهنگ یاربیگی در آستانه سی‌وپنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، سختی‌های زندان و تبعید امام(ره) در پیروزی انقلاب اسلامی و برچیده شدن حکومت طاغوت را یادآور شد و افزود: معمار کبیر انقلاب، جهانی و سردمدار بیداری اسلامی است. با مجاهدت امام خمینی(ره) و بزرگان و همچنین ملت فهیم ایران، قیام تاریخی به ثمر نشست و انقلاب پیروز شد که حفظ و نگهداری این انقلاب وظیفه حساس و مهم همگانی است.

وی بر حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی به گرامیداشت ۱۴ خردادماه سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) اشاره کرد و افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته امسال‌ پنج هزار زائر از استان به مرقد امام راحل اعزام می‌شوند.

یاربیگی خاطرنشان کرد: کمیته اعزام نیز با محوریت سپاه، انجام فرآیندهای لازم از قبیل ثبت‌نام، ساماندهی کاروان‌ها و اعزام را برعهده دارد.

وی با گرامیداشت هفته بسیج سازندگی، خاطرنشان کرد: خدمت به مَردم اصلی‌ترین برنامه بسیج سازندگی است، خدمات ارزنده نیروهای بسیجی و جهادی در مناطق دورافتاده و محروم قابل تقدیر است.

توزیع بسته معیشتی در مناطق کم برخوردار

وی به توزیع ۱۱ هزار بسته معیشتی، ۶۰ هزار پرس غذای گرم، ۶۰ سری جهیزیه، ۳۲۰ بسته پوشاک و کفش، برپایی ۱۰۰ مورد میز خدمت در مناطق کم‌برخوردار، توزیع نان رایگان، ویزیت رایگان، واکسیناسیون دام‌ها، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، راه‌اندازی کارگاه تولید خانگی و… بخشی از خدمات بسیج سازندگی در شهرستان کرمانشاه بوده که این مسئول به آن اشاره کرد.

فرمانده ناحیه سپاه کرمانشاه با اشاره‌ به برگزاری عملیات غرورآفرین بازی‌دراز در مورخه ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت‌ماه و حضور بیش از ۴۵ هزار نفر از ۲۵ استان کشور در این ارتفاعات، گفت: موفقیت بازی‌دراز مقدمه عملیات‌های موفقت‌آمیز در طول ۸ سال دفاع مقدس شد.

مَردم در تمام مناسبتها حضور پررنگ دارند

این مسئول به نقش استان کرمانشاه در پیروزی انقلاب اسلامی و حفظ و حراست از مرزهای کشور اشاره کرد و گفت: مَردم استان کرمانشاه در زمان انقلاب و جنگ و همیشه در صحنه بوده و الان هم در تمام مناسبت‌ها حضوری پررنگ دارند.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد