افزونه جلالی را نصب کنید. - 24 صفر 1448
- نامه سرگشاده نایبرئیس کانون هموفیلی ایران به رئیسجمهور
- تحریمهای دارویی آمریکا، بیماران هموفیلی را نشانه گرفته است
- دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مدیرعامل کانون هموفیلی در کرمانشاه تقدیر کرد
- اطلاعیه های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در جنگ تحمیلی
- حمایت بیش از ۵۰۰۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه/ ۱۰ درصد جمعیت زیرپوشش بهزیستی است
- هویت ما یعنی سازشناپذیری با استکبار/ هرکس برای صلح مذاکره کند، خائن است
- عهد میبندیم انتقام خون رهبرشهید و همۀ شهیدان را بگیریم
آثار دوران ساسانی و اشکانی در “قباق تپه” کرمانشاه کشف شد
علی بیگی امروز در گفتوگو با خبرنگار شهرروشن در کرمانشاه از کشف آثاری از دوران ساسانی، اشکانی و مادها در دومین فصل کاوشهای باستانشناسی در روستای قباق تپه کوزران استان خبر داد.
عضو هیات علمی گروه باستان شناسی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به اینکه در این دوره از کاوشها ابتدا با حفر۵۱ گمانه تاحدودی وسعت محوطه آشکار شد، افزود: احتمالا وسعت این محوطه با حدود ۱۰۰ هکتار در دوره اشکانی به اوج خود رسیده است.
این مسؤول بیان کرد: ادامه کاوشها بقایایی از چالههای ذخیره گندم، ادوات فلزی مانند داس و مجموعهای از سفالهای دوره ساسانی به دست آمد.
وی گفت: در اولین فصل هم ۲ قطعه سنگ که بخشهایی از یادمان سنگی مربوط به حکومت ساربون پادشاه مقتدر آشوری است کشف شده است.
عضو هیات علمی گروه باستان شناسی دانشگاه رازی کرمانشاه یادآور شد: با توجه به وسعت این منطقه و پی بردن به زوایای مختلف تاریخی نیاز به پنج فصل کاوش دیگر وجود دارد.
انتهای پیام/ت

