افزونه جلالی را نصب کنید. - 16 ذو القعدة 1446
- جایگاه ویژه معلم در دنیا/معلمان نقشی کلیدی در توسعه کشور دارند
- توسعه تولید و اشتغال در کارخانه آریان سرنگ/ کارگران قلب تپنده تولید و مدیران جهادگران واقعیاند
- رشد ۲۱ درصدی پرداخت تسهیلات در صندوق قرضالحسنه امداد ولایت کرمانشاه
- کرمانشاه؛ حقیقت زندهای از دفاع مقدس است
- لزوم رفع موانع اقتصادی در کرمانشاه/ مرکز خدمات سرمایهگذاری کرمانشاه افتتاح شد
- دانشگاهیان کرمانشاه در حمایت از ملت مظلوم غزه تجمع کردند
- صعود درخشان کرمانشاه به نیمهنهایی جام حذفی هندبال کشور با برتری مقابل بیم بابل
بازدید از وضعیت عملیات اجرایی فاز دوم قطار شهری کرمانشاه

به گزارش شهرروشن از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی، برای دومین مرتبه در هفته جاری، از تونل قطار شهری کرمانشاه بازدید کرد و این بار همه متولیان پروژه را در محل ایستگاه میدان آزادی گرد هم آورد تا مشکلات و موانع طرح را به صورت میدانی برطرف کند.
معاون استاندار، فرماندار و شهردار کرمانشاه، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری، اعضای شورای شهر کرمانشاه و پیمانکار پروژه در این نشست حضور داشتند.
فاز دوم پروژه قطار شهری کرمانشاه از سه راه ۲۲ بهمن تا انتهای مسیر (میدان فردوسی) به طول ۵/۹ کیلومتر به صورت تونل با ۷ ایستگاه زیر زمینی ایجاد خواهد شد.
فاز اول پروژه هم از خیابان دوم کارمندان تا میدان آزادی به طول ۷.۱ کیلومتر (۵.۵ کیلومتر به صورت روگذر و ۱.۶ کیلومتر به صورت تونل) در حال عملیات اجرایی است.
گفتنی است، طول مسیر قطار شهری در کرمانشاه از میدان معلم سه راه مسکن تا میدان فردوسی ۱۳ کیلومتر است که ۷۱۰۰ متر آن به صورت هوایی و مابقی از سه راه ۲۲ بهمن به صورت زمینی در حال بهرهبرداری است.
انتهای پیام/ت
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد