افزونه جلالی را نصب کنید. - 11 شعبان 1446
- پیام تبریک مدیرکل کمیته امداد امام(ره) کرمانشاه به مناسبت روز ولادت حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز
- اقتدار نیروهای مسلح؛ نمادی از قدرت و امنیت کشور
- برگزاری عصر شعر مقاومت و نشست بصیرتی جهاد تبیین در کرمانشاه
- کرمانشاه ۴۷ راهدارخانه فعال دارد/ انجام عملیات اجرایی ۱۵ نقطه پرحادثه
- بیش از ۱۰۰ گروه سرود در کرمانشاه فعال هستند
- کاهش ۹ پلهای نرخ تورم در کرمانشاه/ استان از صدر به میانه جدول تورم آمد
- جذب ۳۰ نیروی شرکتی در استانداری کرمانشاه کاملا قانونی بوده است
سلب عضویت ۲ عضو متخلف و تعلیق ۴۵ روزه شورای شهر کرمانشاه

به گزارش شهرروشن از کرمانشاه، رأی سلب عضویت ۲ عضو شورای شهرکرمانشاه، کسر یک سوم حقوق و حق جلسه همه اعضا به مدت یکسال و ارائه پیشنهاد تعلیق ۴۵ روزه شورای شهر کرمانشاه صادر شد.
براساس این گزارش، «سعید سلیم ساسانی» پس از جلسه هیأت استانی حل اختلاف و رسیدگی به شکایات از شوراهای اسلامی که با ریاست استاندار کرمانشاه و با حضور رئیس کل دادگستری، ۲ عضو مجمع نمایندگان استان در مجلس و سایر اعضاء برگزار شد؛ در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با توجه به مصوبات جلسه قبلی و ضرب الاجل ۴۸ ساعته به اعضای شورا مبنی بر تعیین تکلیف وضعیت مدیریت شهری و لزوم خدمت رسانی مطلوب به شهروندان جلسهای با حضور نماینده فرماندار در شورای شهر تشکیل که متاسفانه نتیجه ی مبنی برای انتخاب هیأت رئیسه شورای شهر و شهردار حاصل نشده است.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کرمانشاه از صدور حکم سلب عضویت برای ۲ عضو شورای شهر کرمانشاه و ارائه درخواست تعلیق موقت شورای شهر کرمانشاه به دادستانی خبر داد.
وی افزود: بر این اساس در دومین نشست هیأت حل اختلاف استان گزارش فرماندار در خصوص تخلف های برخی از اعضای شورا ارائه شد و به لحاظ تأکید استاندار و رئیس کل دادگستری مبنی بر مصالحه و دعوت به توافق مجددا جلسهای با حضور ۹ نفر اعضای شورا برگزار شد و پیشنهادات برای رفع مشکلات و همدلی و همراهی برای پیشبرد امور ارائه شد، که بازهم به توافق نرسیدند.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گفت: بر این اساس هیأت حل اختلاف استان اقدام به صدور رأی مبنی بر سلب عضویت دو نفر از اعضای شورا به مدت سه ماه به دلیل ارتکاب تخلف بر اساس بند ۵ ماده ۹۲ قانون شوراها کرد و کل اعضا از دریافت یک سوم حقوق مطابق بند سه همین ماده به مدت یکسال محروم شدند.
وی ادامه داد: اتخاذ این تصمیم ۵ ساعت طول کشید و اعضای هیأت حل اختلاف بسیار بر انجام توافق و مصالحه تأکید داشتند، که اعضای شورا به توافق برسند اما متأسفانه این مهم انجام نشد.
ساسانی با اشاره به اینکه عدم تشکیل جلسات شورای شهر سبب عدم انتخاب هیأت رییسه و شهردار شده، تصریح کرد: در هیأت حل اختلاف پیشنهادی را برای تعلیق شورا به صورت موقت به دادستانی ارائه شد که ظرف ۴۸ ساعت در این خصوص با اختیارات قضایی و قانونی تصمیم گیری شود.
انتهای پیام/ت
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد