افزونه جلالی را نصب کنید. - 11 ذو الحجة 1447
- «مشهد شهدای پاوه» یادمانی متبرک به قدمهای رهبر شهید
- اختتامیه اولین جشنواره رسانهای بانوان «حریم رسالت»، در کرمانشاه با معرفی برگزیدگان
- شورای آموزش و پرورش کرمانشاه عنوان اول کشوری را کسب کرد
- امام حسین(ع) الگوی حقیقی پاسداری از دین است
- تمامی محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز است
- آموزش و پرورش مؤثرترین نهاد توسعه کشور است
- کرمانشاه «رتبه برتر» شوراهای آموزش و پرورش کشور را کسب کرد
مسابقات کشتی آزاد در کرمانشاه برگزار شد
بهرام بهروش امروز در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری شهر روشن در کرمانشاه، اظهار داشت: مسابقات کشتی آزاد منطقه غرب کشور ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
رئیس تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گفت: این دوره از رقابتها به مدت دو روز مورخ ۹ لغایت ۱۰ اسفند ماه، در محل سالن ورزشی علوم پزشکی با حضور ۳۶ ورزشکار از استان های غرب کشور با ۵۱ کشتی در ۱۰ وزن برگزار شد و ورزشکاران به رقابت با یکدیگر پرداختند.
وی عنوان کرد: مسابقات از سطح کیفی بالای برخوردار بود، که در آن حضور قهرمانان آسیایی نیز به چشم میخورد و امیداریم ان شاءلله بتوانیم این ورزش اصیل و ارزشمند را احیاء کنیم.
این مسوول در خصوص دعوت از پیشکسوتان ورزشی بیان کرد: هر ورزشکار قهرمان یا غیر قهرمانی روزی بازنشست خواهد شد و این وظیفه ما است که به این بزرگان توجه ویژه ای داشته باشیم، چراکه پیشکسوتان سرمایه های ارزشمند ما هستند و باعث افتخار است که در تمامی مراسمات از آنان دعوت به عمل آوریم.
بهروش از برادران محبی در راس هیات کشتی استان کرمانشاه، کادر برگزاری و همه کسانی که این مجموعه را در برگزاری هر چه بهتر این مسابقات یاری کردند کمال تشکر و قدردانی را بیان داشت.
انتهای پیام/ت/ح
