پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Thursday, 29 January , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید. - 11 شعبان 1447
شناسه خبر : 24088
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, استان ها, اقتصاد کرمانشاه, ایران, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار, فرهنگی تاریخ انتشار : 01 بهمن 1404 - 23:41 |
استاندار کرمانشاه:

آموزش و پرورش مؤثرترین نهاد توسعه کشور است

استاندار کرمانشاه با تأکید بر جایگاه راهبردی آموزش و پرورش، این نهاد را مؤثرترین بستر توسعه انسانی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور دانست و گفت: هر میزان که به آموزش و پرورش توجه شود، آثار مثبت آن به‌صورت مستقیم در سطح جامعه نمایان خواهد شد.

به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، استاندار کرمانشاه عصر چهارشنبه « اول بهمن ماه ۱۴۰۴»، در جلسه شورای آموزش و پرورش استان سخنان خود را با تبریک ماه شعبان آغاز کرد و اظهار کرد: برای سربلندی ایران اسلامی وظایف خود را در قبال جامعه به بهترین شکل انجام دهیم.

استاندار کرمانشاه ضمن تبریک انتخاب شوراهای آموزش و پرورش شهرستان‌های کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب و روانسر به‌عنوان شوراهای برتر، از تلاش‌های مجموعه آموزش و پرورش استان، فرهنگیان، مدیران، دانش‌آموزان و به‌ویژه مدیرکل آموزش و پرورش استان قدردانی کرد و افزود: این موفقیت‌ها حاصل تلاش جمعی و نگاه هدفمند به توسعه تعلیم و تربیت است.

خانه دوم هر نوجوان و جوان، مدرسه است

دکتر حبیبی با بیان اینکه آموزش و پرورش سنگ‌بنای توسعه انسانی و معنوی کشور است، بیان کرد: خانه دوم هر نوجوان و جوان، مدرسه است و همه ما این واقعیت را در زندگی خود تجربه کرده‌ایم، مسیر رشد علمی، فرهنگی و فناورانه کشور از آموزش و پرورش عبور می‌کند و این جایگاه هرچه بیشتر تقویت شود، سود آن به کل جامعه بازمی‌گردد.

مدیر ارشد استان در ادامه به نگاه راهبردی دولت و رئیس‌جمهور به آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: امروز آموزش و پرورش به اولویت نخست دولت تبدیل شده است و توسعه عدالت در فضاهای آموزشی یکی از محوری‌ترین برنامه‌های دولت است که شخص رئیس‌جمهور جلسات آن را مدیریت می‌کند و این رویکرد محدود به ساخت فضاهای آموزشی نیست، بلکه به ارتقای کیفیت آموزش نیز تسری پیدا کرده است.

حبیبی با استناد به بیانات اخیر مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: پیشرفت‌های کشور در حوزه‌هایی مانند فناوری فضایی، پزشکی و فناوری نانو، حاصل تربیت دانش‌آموزانی است که در دامان آموزش و پرورش و به همت معلمان و فرهنگیان پرورش یافته‌اند و قدردانی از این قشر یک ضرورت است.

کیفیت آموزش اهمیتی به‌ مراتب بیشتر از فضای آموزشی دارد

وی گام دوم عدالت آموزشی را «ارتقای کیفیت آموزش» دانست و افزود: کیفیت آموزش اهمیتی به‌مراتب بیشتر از فضای آموزشی دارد و نقش تربیتی، آموزشی و پرورشی آن می‌تواند افتخارات و دستاوردهای بزرگ آینده را رقم بزند.

حبیبی معتقد بود: آموزش و پرورش باید به‌ گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که معلمان به‌عنوان مدیران آموزش دیجیتال ایفای نقش کنند و کلاس‌های درس به محیط‌هایی پویا، فناورانه و کاربردی تبدیل شود و همه دانش‌آموزان باید به سامانه‌های یکپارچه و محتوای هوشمند آموزشی دسترسی داشته باشند.

استاندار کرمانشاه یکی از ارکان موفقیت آموزش و پرورش را، ارتباط مستمر، واقعی و معنادار بین خانواده و مدرسه دانست و گفت: خانواده‌ها باید به‌طور کامل از وضعیت آموزشی و تربیتی فرزندان خود مطلع باشند، این ارتباط می تواند موجب افزایش یادگیری و مانع بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

این مسئول مردمی‌سازی آموزش و پرورش را یک ضرورت دانست و گفت: هیچ توفیقی بدون مشارکت مردم محقق نمی‌شود و استفاده از ظرفیت خانواده‌ها، معلمان، خیرین، نهادهای مردمی و غیردولتی باید به‌صورت جدی در دستور کار شوراهای آموزش و پرورش قرار گیرد.

گفتنی است: این مراسم با اجرای سرود، دانش آموزان پسر دبستان نور ناحیه ۳ کرمانشاه، اجرای ورزش باستانی، گروه شاهنامه خوانی و اجرای سرود، برگزار شد.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.