پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Tuesday, 9 December , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 19 جماد ثاني 1447
شناسه خبر : 23916
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, استان ها, اقتصاد کرمانشاه, پاورقی, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار, سیاسی, سیاسی, شهدا و دفاع مقدس, فرهنگی تاریخ انتشار : 14 آبان 1404 - 16:31 |
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه:

سرداران شهید کشورمان با روحیه در مقابل دشمن ایستادند/ ایران اسلامی مجاهدت، هم راه بودن همسران و همرزمانش را دارد

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: سرداران شهید کشورمان با روحیه در مقابل دشمن ایستادند و ایران اسلامی مجاهدت، هم راه بودن همسران و همرزمانش را دارد.

به گزارش خبرنگار شهر روشن، سرهنگ پاسدار سعید بهشتی راد، در مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام شهید سعید قهاری سعید، رونمایی از کتاب (همسفر آتش و برف)، سخنان خود را با تشکر از حضور مدعوین خصوصاً همسر و فرزند شهید قهاری سعید آغاز کرد و گفت: مجاهدت‌های همسران و مادران شهید که تحمل کردند تا شهدا سبک بال بروند و نظام جمهوری اسلامی ایران با اقتدار و عظمت بایستد، بر کسی پوشیده نیست.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، اظهار داشت: سرداران شهید کشور عزیزمان ایران همه مثل هم با روحیه در مقابل دشمن ایستادند، و ما تا وقتی این روحیه را داریم به مملکت آسیبی نمی رسد.

این مسئول ادامه داد: آمریکا ازهمه توان خود برای به زانو درآمدن و تسلیم ما تلاش می کند، که به حمدالله نتوانسته و نمی تواند، چون ایران اسلامی مجاهدت، هم راه بودن همسران و همرزمانش را دارد.

بهشتی راد با اشاره به اینکه شهدای ما زنده و ناظر بر اعمال ما هستند، از حاضران خواست کتاب «همسفر آتش و برف» را بخوانند و به دیگران معرفی کنند.

فضیلت زنده نگهداشتن یاد و خاطره ی شهیدان کمتر از شهادت نیست

سرهنگ پاسدار افشین آزادی نیز در حاشیه برگزاری این مراسم، به بیان گهربار رهبر معظم انقلاب اشاره داشتند که می فرمایند: فضیلت زنده نگهداشتن یاد و خاطره ی شهیدان کمتر از شهادت نیست.

رییس سازمان بسیج هنرمندان استان کرمانشاه افزود: برما وظیفه و تکلیف سنگینی است که باید در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت قدم برداریم و یاد شهدا را گرامی داشته و نگذاریم که این چراغ نورانی فرهنگ شهادت کم سو بشود.

این مسئول یادآور شد: کارهای فرهنگی و هنری مانند کتاب همسفر آتش و برف و فیلم سینمایی که در تبیین شخصیت و زندگی شهید قهاری تولید شده از جمله کارهای ارزشمندی است و بایستی با حمایت مسئولین فرهنگی، چنین تولیدات هنری ادامه داشته باشد.

به گزارش شهر روشن، مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام شهید سعید قهاری سعید، رونمایی از کتاب (همسفر آتش و برف)، همراه با تقدیر از همسر و فرزند شهید قهاری و تعدادی از برگزار کنندگان این مراسم، به همت نهاد کتابخانه‌های عمومی استان، سازمان بسیج هنرمندان سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، استان کرمانشاه، کانون بسیج هنرمندان استان،اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، پیش از ظهر امروز، در کتابخانه امیرکبیر سالن اجتماعات زنده یاد احمد عزیزی برگزار شد.

گفتنی است، در این مراسم از کتاب «همسفر آتش و برف» به روایت فرحناز رسولی همسر شهید قهاری سعید و نویسندگی فرهاد خضری(ناشر روایت فتح) رونمایی شد و از همسر و فرزند شهید قهاری و تعدادی از دست اندرکاران این مراسم تقدیر شد.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.