پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Tuesday, 28 July , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید. - 13 صفر 1448
شناسه خبر : 23547
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اقتصاد کرمانشاه, اقتصادی, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : 18 شهریور 1404 - 11:57 |
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کرمانشاه خبر داد

اهدای سه هزار بسته تحصیلی طرح «مهر تحصیلی» به دانش آموزان نیازمند کرمانشاهی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه، گفت: در قالب طرح «مهر تحصیلی»، سه هزار بسته تحصیلی به ارزش هر بسته بیش از یک میلیون تومان بین دانش‌آموزان نیازمند در آستانه بازگشایی مدارس توزیع شد.

به گزارش خبرنگار شهر روشن، حجت‌الاسلام محمد صالحی امروز در آستانه بازگشایی مدارس، در نشست خبری با اصحاب رسانه، به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های اداره اوقاف در هفته وقف پرداخت و اظهار داشت: فعالیت‌های اوقاف استان کرمانشاه طی سال‌های اخیر با رویکردی جامع و هدفمند، در راستای تحقق نیات واقفان و کمک به اقشار آسیب‌پذیر جامعه گسترش یافته است.

درآمد هر بقعه در همان بقعه هزینه می‌شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه به وجود ۶۴ بقعه متبرکه در استان اشاره کرد و افزود: درآمد هر بقعه در همان بقعه هزینه می‌شود و مناسبت‌های متعددی در طول سال در این اماکن مقدس برگزار می‌شود.

وی یکی از برنامه‌های ثابت اوقاف را «قرار دوازدهم» عنوان کرد و افزود: در ۳۵ بقعه هر ماه برگزار شده که متناسب با ایام شامل توزیع بسته‌های حمایتی نظیر لوازم التحریر، بسته‌های معیشتی و بخاری برای فصل زمستان و دیگر محیتاج ضروری نیازمندان می باشد.

حمایت اوقاف از دانش آموزان نیازمند و بیماران

این مسئول بر اهمیت حمایت از بیماران و دانش‌آموزان نیازمند، تأکید کرد و گفت: سالانه بالغ بر سه میلیارد تومان برای درمان بیماران نیازمند و سه میلیارد تومان برای حمایت از دانش‌آموزان بی‌بضاعت هزینه می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در ادامه سخنانش از تهیه و توزیع سه هزار بسته تحصیلی شامل (کیف و لوازم‌التحریر ) به ارزش بیش از یک میلیون تومان برای هر بسته خبر داد و افزود: این بسته های حمایتی مستقیماً به موسسات خیریه و دانش‌آموزان نیازمند در مقاطع ابتدایی و راهنمایی تحویل داده می‌شود.

فعالیت اوقاف کرمانشاه در اربعین

حجت‌الاسلام صالحی به فعالیت‌های گسترده اوقاف در ایام اربعین نیز اشاره کرد و در این خصوص، گفت: حدود ۱۰ میلیارد تومان از محل درآمد موقوفات برای خدمت‌رسانی به زائران در ۱۰ موکب فعال از جمله موکب‌های مرز خسروی و امام‌زاده باقر بیستون هزینه شده است.

نیازهای واقفان با رعایت کامل نیات آنها انجام می‌شود

وی اداره اوقاف را مجری نیت واقفان عنوان کرد و افزود: تمام فعالیت‌ها بر اساس نیازهای واقفان و با رعایت کامل نیات آنها انجام می‌شود.

صالحی در بخش موقوفات، اظهار داشت: استان کرمانشاه دارای بیش از ۲۰۰۰ موقوفه و ۵۰ هزار رقبه است که بیش از ۹۵ درصد فعالیت‌ها در شهرستان کرمانشاه متمرکز است.

حجت‌الاسلام صالحی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت و ساز و افزایش دارایی‌های موقوفات، افزود: این اقدامات باعث افزایش بهره‌وری و درآمد موقوفات شده و منبع پایداری برای حمایت از نیازمندان است.

آموزش قرآن در مراکز میراث ماندگار

وی در این نشست خبری با اشاره به برگزاری مسابقات و محافل قرآنی با حضور بیش از سه هزار شرکت‌کننده، گفت: آموزش قرآن در مراکز میراث ماندگار از دیگر فعالیت‌های مهم اداره اوقاف است که به ترویج فرهنگ دینی کمک می‌کند.

به گفته حجت‌الاسلام صالحی: مرکز رسیدگی به امور مساجد تحت نمایندگی ولی فقیه در استان، مسئولیت مدیریت مساجد را عهده دار است و تلاش می‌شود مشکلات مستأجران موقوفات به ویژه اداره‌ ها که عمدتاً نامناسب ترین مستأجران ما هستند، کاهش پیدا کند.

وی هدف اصلی اداره اوقاف را ساماندهی نیت واقفین عنوان کرد و تأکید کرد: خط قرمز ما نیت واقف است و در آمد باید در نیت واقف صرف شود.

گفتنی است، در این نشست خبری بسته‌های لوازم التحریر به موسسات خیریه سطح استان تحویل داده شد تا براساس مشخصات دانش‌آموزان بی‌بضاعت تحویل این عزیزان شود، با این امید که انگیزه برای دانش آموزان واقع شود.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.