پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Monday, 23 June , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 27 ذو الحجة 1446
شناسه خبر : 22609
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, استان ها, اقتصادی, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار, سیاسی تاریخ انتشار : 28 فروردین 1404 - 16:41 |
قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه:

خیرین اجتماعی طلایه‌داران سلامت جامعه‌ هستند

قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: خیرین اجتماعی، طلایه‌داران سلامت جامعه‌اند/بهترین افراد کسانی هستند که بیشترین نفع را به مردم برسانند

به گزارش خبرنگار شهر روشن، قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در همایش «گلریزان با پویش هر شهروند یک خیر اجتماعی» که با هدف حمایت از کودکان و زنان آسیب‌پذیر پیش از ظهر پنجشنبه « ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۴» با حضور خیرین، کارآفرینان، فعالان اجتماعی، قضات، جمعی از مسئولان استان و خبرنگاران در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد بر ضرورت تقویت مشارکت مردمی در حل آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه آسیب‌های اجتماعی امروز را همانند بلایای طبیعی دانست و گفت: تنها راه مقابله با این آسیب‌ها مشارکت جمعی و احیای مسئولیت اجتماعی است.

قائم‌مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تأکیدکرد: در اندیشه دینی ما، بهترین افراد کسانی هستند که بیشترین نفع را به مردم برسانند و محبوب‌ترین مردم نزد خداوند، کسانی هستند که بیشترین خیر را برای خلق داشته باشند.

دکتر مرتضوی به تغییر رویکردهای قوه قضائیه در سال‌های اخیر اشاره کرد و، گفت: رویکرد امروز دستگاه قضا به سمت اجتماعی‌سازی، پیشگیری، و مردمی‌سازی و عدالت است، ثابت شده هر جا مردم در کنار قوه قضاییه بوده‌اند، توفیقات دوچندان شده است.

سامان اقتصاد سبب بهبود شاخص‌های اجتماعی است

این مسئول در ادامه سخنانش، به فرمان تاریخی امام علی (ع) به مالک اشتر، اشاره کرد و افزود: چهار محور اصلی حاکمیت شامل اقتصاد، خانواده، امنیت و توسعه است که سه مورد اخیر به‌طور کامل وابسته به اقتصاد هستند، اگر اقتصاد مردم سامان پیدا کند، سایر شاخص‌های اجتماعی نیز بهبود خواهد یافت.

مرتضوی با اشاره به نامگذاری سالهای اخیر توسط مقام معظم رهبری، گفت: سال‌هاست که مقام معظم رهبری با هدفمندی ویژه، شعار سال را با محور اقتصاد انتخاب می‌کنند که یک نقشه راه برای مسئولان و مردم است.

وی مسئولیت پیشگیری از جرم را تنها بر عهده قوه قضائیه ندانست و گفت: خروجی آسیب‌ها به دستگاه قضا می‌رسد، اما منشأ آن در نهادهای مختلف جامعه از خانواده گرفته تا سازمان‌های مختلف می باشد. اگر کسی امروز احساس مسئولیت اجتماعی نکند، فردا مسئول تبعات خواهد بود، باید به‌صورت ملی و با همدلی عمومی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی تلاش کنیم و هیچ‌کس نباید بگوید در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقشی ندارد.

این مسئول خیرین اجتماعی را طلایه‌داران سلامت دانست و ابراز داشت: امروز بیشتر از هر زمان دیگر نیازمند احیا مسئولیت اجتماعی و گسترش روحیه نوع‌دوستی در جامعه هستیم. امروز آسیب‌های اجتماعی قابل پیشگیری اما مخرب است، آسیب‌ها مانند سیل یا زلزله هستند، اگر از قبل برایشان برنامه نداشته باشیم، مقابله با آن‌ها ممکن نخواهد بود.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.