پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Tuesday, 13 May , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 16 ذو القعدة 1446
شناسه خبر : 22558
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, استان ها, اقتصاد کرمانشاه, اقتصادی, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار, فرهنگی تاریخ انتشار : 11 فروردین 1404 - 22:45 |
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه مطرح کرد

لزوم صیانت از محیط زیست کرمانشاه در روز طبعیت

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه، از لزوم توجه نسبت به حفاظت و صیانت از محیط زیست خبر داد و گفت: از ریختن زباله در طبیعت اکیداً خودداری کنید.

به گزارش شهر روشن، سعید دزفولی نژاد «مدیر کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه» به مناسبت فرا رسیدن روز اُنس با طبیعت از همه شهروندان، گردشگران و دوست دوستداران طبیعت که روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین را طبق سنت ما ایرانیها در طبیعت همراه خانواده و دوستان می گذرانند، خواست، نسبت به حفاظت و صیانت از محیط زیست، این نعمت زیبای استانمان توجه ویژه ای داشته باشند.

دزفولی نژاد، گفت: از مردم عزیز تقاضامندیم در روز انس با طبیعت زباله کمتری را تولید و از ریختن زباله در طبیعت اکیداً خودداری کنند. از گردشگران عزیز تقاضا دارم همیشه یک کیسه زباله همراه خود داشته باشند و اقلام تجزیه‌نشدنی شامل مواد «پلاستیکی، نایلون، لوازم یک‌بارمصرف، شیشه، قوطی‌های فلزی و آلومینیومی» را در آن بریزند و به محل‌های جمع‌آوری زباله در شهر برگردانند.

خاکستر آتش را با آب و خاک خاموش کنید

این مسئول اظهار کرد: گردشگران عزیز سعی کنند در زمان حضور در طبیعت، تا حد امکان غذاهای آماده که نیازمند پخت مجدد نیست به همراه داشته باشند و در صورت نیاز به روشن کردن آتش، از شکستن هرگونه سرشاخه درختان جلوگیری به عمل آورند و حتماً خاکستر آتش را نیز با آب و خاک خاموش کنند و در طبیعت رها نکنند.

درخواست دیگر مدیر کل حفاظت محیط زیست استان از شهروندان در روز طبیعت و تمام فصول سال از روشن کردن آتش در کنار درختان خودداری کنند، همراه داشتن گاز پیک نیکی در طبیعت بهترین و سالم‌ترین کار است.

نسبت به آتش سوزی رها شده در طبیعت بی تفاوت نباشید

دزفولی نژاد خاطر نشان کرد: مردم عزیز در صورت مواجه‌شدن با هر گونه حریق و آتش‌سوزی رها شده در طبیعت، نسبت به خاموش‌کردن آن اقدام و یا با مراکز آتش‌نشانی، محیط‌زیست و منابع طبیعی تماس گرفته و موضوع را گزارش کنند.

وی بیان کرد: گردشگران در صورت هرگونه تخریب در عرصه‌های طبیعی، شکار حیوانات و آلودگی محیط‌زیست، به نزدیک‌ترین ادارات و پاسگاه‌های محیط‌بانی اطلاع و یا با سامانه شبانه‌روزی ۱۵۴۰ تماس حاصل کنند.

ماهی های قرمز را در آبهای جاری رها نکنید

این مسئول با تأکید بر اینکه نباید ماهی‌های قرمز را در آب‌های جاری رها شوند گفت: این ماهی‌ها به سبب داشتن آلودگی و انگل، گونه‌های بومی کشور را تهدید می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه افزود: مشاهده شده که برخی به‌منظور تفریحی زودگذر و شکار، اسلحه‌هایی از نوع بادی یا ساچمه‌ای را به همراه می‌آورند، این اقدام علاوه بر اینکه به طبیعت آسیب می‌رساند، خطرات زیادی را برای مردم حاضر در تفرجگاه‌ها به وجود می‌آورد.

از لمس نوزاد حیات وحش خوداری کنید

دزفولی نژاد، ادامه داد: مسیرهای بکر و دست نخورده در طبیعت را با اتومبیل مسیرگشایی نکنیم و آرامش طبیعت را به هم نزنیم. با ایجاد آلودگی صوتی سبب ایجاد استرس و تنش و فرار حیوانات از زیستگاه‌شان نشویم و به هیچ وجه نوزاد حیات وحش را لمس نکنیم.

وی تاکید کرد: علاوه بر این مسافران نوروزی به منظور بهره‌مند شدن از محیط زیستی زیبا، سالم و با نشاط ، در پاسداشت طبیعت کوشا باشند و با رعایت توصیه‌های زیست محیطی و بهداشتی با مأموران و کارشناسان ادارات حفاظت محیط زیست همکاری کنند.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد