پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Friday, 25 April , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 27 شوال 1446
شناسه خبر : 22426
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, اقتصاد کرمانشاه, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : 05 اسفند 1403 - 14:25 |
فرمانده سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) کرمانشاه:

کنگره شهدا نام و فرهنگ آنها را زنده نگه می‌دارد/ پیشرفت علم طب را مدیون کادر درمان دفاع‌مقدس هستیم

فرمانده سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه برگزاری این کنگره ها را زنده نگه داشتن نام و یاد شهیدان و فرهنگ دانست و گفت: پیشرفت علم طب را مدیون پزشکان و کادر درمان در دوران دفاع‌مقدس هستیم.

به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، سردار بهمن ریحانی در یازدهمین آیین اعطای جایزه شهید دکتر محمد علی رهنمون‌ « کنگره علمی طب رزم» که پیش از ظهر امروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در مجتمع آموزشی فرهنگی بعثت برگزار شد، گفت: پیشرفت علم طب را مدیون پزشکان و کادر درمان در دوران دفاع مقدس هستیم.

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، در این مراسم اتفاق ارزنده این کنگره را همزمانی آن با تشییع پیکر شهدای قهرمان جبهه مقاومت شهید سید حسن نصرالله و شهید صفی‌الدین دانست و افزود: سیدحسن نصرالله را تنها یک فرد نمی توان نامید او یک راه، یک مکتب، یک فرهنگ و یک امت بود.

شهید سید‌حسن نصرالله بر اساس فرهنگ عاشورایی و امام‌حسین(ع) بود

سردار بهمن ریحانی ادامه داد: راه شهید سید حسن نصرالله، مسیر بعثت انبیا و راه نجات انسان‌ها از ظلم و جور مستکبران و جنایتکاران بود، شهید سید‌حسن نصرالله بر اساس فرهنگ عاشورایی و امام‌حسین(ع) بود، او یک امت، زینت لباس روحانیت، زینت دین و عزت دین بود، او تصورات و نگاه ما را به اصحاب عاشورا و به اصحاب با وفای پیامبر نزدیکتر کرد و تمام زندگی با عزت خویش را  وقف نجات انسان‌ها و مسلمانان کرد.

این مسئول گفت: دشمنان اسلام بر این نگاه و باور بودند که اگر شهید سیدحسن نصرالله را حذف کنند مسیر مقاومت خاموش می‌شود، اما با شهادتش مسیر مقاومت پرفروغ‌تر شد.

شهید رهنمون درحال قنوت نماز در عملیات خیبر شهید شد

سردار ریحانی با اشاره به راه و سیره شهید دکترمحمد علی رهنمون، گفت: به گفته همکاران این شهید، شهید رهنمون دفترچه کوچکی داشت که کارهای روزمره‌اش را در آن یادداشت می‌کرد و اگر در طول روز صدایش را برای کسی بلند میکرد یا خدای نکرده بی‌احترامی به کسی کرده بود در پایان روز و در فرصت مناسب حلالیت می‌طلبید. این شهید نمونه بارز یک پزشک با‌ایمان، متعهد، با‌اخلاق و در مسیر نظام جمهوری اسلامی بود و در همین مسیر هم در حال قنوت نماز در عملیات خیبر شهید شد.

وی تصریح کرد: شهید رهنمون در ساماندهی رزم نقش مهمی داشت، او پزشک نمونه و ارزشمندی بود که کارنامه پرافتخارش در تأسیس بیمارستان‌های صحرایی در غرب و جنوب سرآمد کشور بود و تا امروز نیز نامش بر سر زبان‌ها است.

سردار ریحانی بهداری رزم را مدیون شهید رهنمون و پزشکانی همانند ایشان،‌ دانست و افزود: بهداری رزم در دوران دفاع مقدس مجموعه تخصصی بود که بیش از ۳۵۰۰ شهید مانند دکتر رهنمون را تقدیم این نظام و انقلاب کرد و امروز کنگره تجلیل از این پزشک ارزشمند و الگو در جامعه پزشکی را برگزار می کنیم.

هدف و خواسته ما ادامه راه شهیدان در دفاع از نظام اسلامی است

این مسئول هدف از برگزاری این کنگره را تجلیل از مقام شهید ندانست و افزود: هدف و خواسته ما ادامه راه شهیدان در دفاع از نظام اسلامی است. دشمنان قصد دارند نام، راه و فرهنگ شهید را از قلب‌های ما دور کنند اما برگزاری این کنگره ها نام و یاد شهیدان و فرهنگ آنها را زنده نگه می‌دارد.

گفتنی است، در این مراسم از خانواده شهدای سلامت، عملیات مرصاد، مدافع امنیت و پرستار تقدیر شد و از کتاب ایستاده در غبار، برگرفته از استقامت شهید متولیان رونمایی شد.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد