پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Wednesday, 27 May , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید. - 11 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 22005
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اقتصاد کرمانشاه, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : 06 آبان 1403 - 12:24 |
مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه خبر داد

رویکرد تربیتی آموزش و پرورش/ رتبه بندی فرهنگیان کرمانشاه پیگیری می‌شود

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه رویکرد آموزشی مدارس تربیتی را دانست و گفت: یکی از برنامه های ما حاکمیت نظام تربیت است.

به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، سلمان محمدی در همایش طرح قاضی مدرسه استان ویژه مربیان و مشاوران آموزش و پرورش که پیش از ظهر امروز در سالن همایش‌های شهید بهشتی کرمانشاه، با حضورجمعی از مسئولان برگزار شد، گفت: یکی از برنامه های ما حاکمیت نظام تربیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با یادآوری ۳۷۰ هزار دانش آموز، بالغ بر ۷۵۰ هزار اولیا دانش آموزان، ۲۶ هزار همکار شاغل، ۳۰ هزار همکار بازنشسته، اظهار داشت: دانش آموزان را بایستی بر اساس سند بنیادین تربیت کنیم.

وی افزود: برای رسیدن به این هدف مهم اتحاد و انسجام درون سازمانی و همکاری درون سازمانی لازم است و هر چقدر هماهنگی خانواده با مدرسه تقویت شود تأمل سازمانی بیشتر می شود.

دادگستری و دادستانی شرکای آموزش و پرورش

محمدی تأکید کرد: دادگستری و دادستانی ویژه می توانند به عنوان شرکای ما کمک کنند تا تأمل ایجاد شده و وارد فاز عملیاتی بشویم.

این مسئول با اشاره به نگاه سخت افزاری و نرم افزاری جرم گفت: در نگاه نرم افزاری ریشه جرم را پیدا می کنیم تا جامعه ای سالم و پویا داشته باشیم.

محمدی تصریح کرد: امسال برای اولین بار حق التدریس معلمان با حقوق پرداخت شد، رتبه بندی ها نیز در دست پیگیری است.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.