افزونه جلالی را نصب کنید. - 15 جماد أول 1448
- مردم و مسئولان در روستای گندم آباد بیلوار در سومین جشنواره بادام و عسل شرکت کردند
- رسمیت زبان اشاره ایرانی، گامی برای عدالت ارتباطی است
- گاز سرمایه ای ملی و امانتی برای نسل های آینده/ حفظ پایداری گاز نیازمند همه بخشها است
- اهدا و لوازم التحریر از طرف بهزیستی کرمانشاه/ ۳ هزار و ۶۸۲ پک آموزشی توزیع شد
- تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس/ کل کرمانشاه رزمنده انقلابی است
- ایران قوی الگوی مقاومت و پیروزی حتی در میان کشورهای جهان است/ اتحاد ما همگان را به حیرت آورد
- راهیابی ۱۲ فیلم ایرانی در جشنواره های بین المللی/ آرزوی تولید فیلم دفاع مقدس را دارم
والدین ما با اعتقاد ک اتکا به خداوند فرزندان زیاد و سالمی به جامعه تحویل دادند
به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، سعید کیانی پیش از ظهر امروز در جلسه دوره آموزشی تربیت کنشگرجمعیت که در سالن اجتماعات بوستان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، با اشاره به اظطراب بعضی از خانواده ها در خصوص فرزندآوری، نگهداری و تأمین زندگی فرزندان، اظهار داشت: والدین ما با ایمان قوی به خداوند ۶ الی ۹ بچه به دنیا میآورند و همگی سالم و صالح به جامعه تحویل داده می شد.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه افزود: ما در سازمان بسیج دوست داریم کار علمی انجام دهیم، و با کمک خیرین نوع دوست برای کسانی که مشکل به جهت مسئله مالی دارند برای فرزندآوری یاریشان کنیم و از سقط جنین جلوگیری کنیم.
این مسئول از اساتید دانشگاه خواست؛ در رابطه با ناباروری و تشویق فرزند آوری در صداوسیما و شبکه مجازی و شبکه بسیج با خانواده ها اطلاع رسانی و تبادل نظر داشته باشند.
کیانی با اشاره به گفته های گوهربار مقاله معظم رهبری، گفت: بین مسلمانان شیعه و سنی وحدت باشد همه ما مسلمانیم این مهم است، اجتماع مسلمانان دست به دست هم دهیم، مسئولیت مسلمان بودن ما از همه چیز مهمتر است.
انتهای پیام/ رحمانی
این مطلب بدون برچسب می باشد.

