پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Thursday, 28 May , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید. - 12 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 21513
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, استان ها, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : 05 شهریور 1403 - 12:35 |
رئیس کل دادگستری کرمانشاه مطرح کرد

وقوع مشکلات ترافیکی و اجتماعی ناشی از ایجاد زندانها در داخل شهر کرمانشاه

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه از وقوع مشکلات ترافیکی، اجتماعی و فرهنگی ناشی از ایجاد زندانها در داخل شهر کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، شهرام کرمی در نشست خبری خواستار انتقال زندان مرکزی کرمانشاه به خارج از شهرشد و گفت: خارج از شهر بودن این مکان اثرات بهتری را برای خود زندانیان و شهروندان به همراه خواهد داشت، واقع شدن این زندان در داخل شهر از نظر ترافیکی، فرهنگی و اجتماعی مشکلاتی را بوجود آورده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه تاکید کرد: مدیرکل جدید زندانهای استان باید انتقال این اماکن به خارج از شهر را جزء اولویت‌های خود قرار دهد و در سفر قریب الوقوع رئیس قوه قضائیه به استان به صورت جدی این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

کرمی ادامه داد: زندان جدید کرمانشاه می‌تواند فضای بزرگتری برای مهارت آموزی و اشتغال زندانیان داشته باشد.

دادرسی الکترونیک در زندانها انجام می‌شود

رییس کل دادگستری استان کرمانشاه بیان کرد: قوه قضائیه طبق سند تحول قضایی برای تمام دستگاه‌های زیر مجموعه خود برنامه دارد و در چندسال اخیر روند اجرای این سند سرعت گرفته و در حال حاضر دادرسی الکترونیک در زندان‌ها، استفاده از پابند الکترونیک، اشتغال زندانیان و … اجرایی می‌شود.

کرمی زندانبانی را یکی از سخت‌ترین و خطیرترین امور در حکومت‌ها  دانست و افزود: یک زندانبان در عین اینکه باید نگهبان اشخاصی باشد که تحمل حبس می‌کنند، باید به مثابه یک مشاور، برادر و مربی برای هرکدام از زندانیان باشد که جمع این دو باهم کاری سخت و هنرمندانه است.

به گفته رئیس کل دادگستری کرمانشاه: کسی که خطا می‌کند و متحمل حبس می‌شود، زمانی که وارد زندان می‌شود باید با دید و نگرش جدیدی به اجتماع برگردد.

وی با تقدیر از چهارسال خدمات حمیدرضا پوریانی در کرمانشاه، گفت: آقای محمدی مدیرکل جدید زندان‌های کرمانشاه، مدیری بومی با کارنامه درخشان در استان‌های دیگر است که سابقه مدیریت متعددی دارد و امید داریم در کرمانشاه نیز مثمر ثمر واقع شود.

گفتنی است؛ مدیر کل سابق زندانهای استان کرمانشاه «حمید رضا پوریانی» برای ادامه خدمتش به مازندران زادگاهش منقل شد.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.