افزونه جلالی را نصب کنید. - 10 ربيع ثاني 1448
- تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس/ کل کرمانشاه رزمنده انقلابی است
- ایران قوی الگوی مقاومت و پیروزی حتی در میان کشورهای جهان است/ اتحاد ما همگان را به حیرت آورد
- راهیابی ۱۲ فیلم ایرانی در جشنواره های بین المللی/ آرزوی تولید فیلم دفاع مقدس را دارم
- مختومه شدن سه پرونده قضائی در کرمانشاه با «خونصلح»
- جشن بزرگ همکلاسی خاص «هموفیلی»، در کرمانشاه برگزار شد
- قدرت صنعت و تولید ایران به جایی رسیده موشک پیشرفته و هوشمند می سازیم
- دفاع مقدس در ایران یعنی تکیه بر توان داخلی و ایستادگی
افتتاح چهارمین مرکز آزمایشگاه همکار استاندارد در کرمانشاه
به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، دکتر محمد محمد نژاد«معاون استاندارد اداره کل استاندارد استان کرمانشاه»، در حاشیه برگزاری افتتاحیه آزمایشگاه مواد غذایی به خبرنگاران گفت: در هفته تأیید صلاحیت افتتاح ۱۲۶ واحد آزمایشگاهی همکار استاندارد در کشور داشته ایم، که از این تعداد چهار واحد در کرمانشاه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گفته معاونت استاندارد اداره کل استاندارد استان کرمانشاه: این واحدها شامل آزمایشگاه مرجع در شهرک صنعتی، آزمایشگاه سازه آزمای پارسیان واقع در فرهنگیان فاز یک، آزمایشگاه مواد غذایی واقع در دانشگاه رازی کرمانشاه روز بیستم خرداد افتتاح و امروز چهارمین آزمایشگاه (آزمایشگاه صنایع غذایی در شهرک صنعتی فرامان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکتر محمد نژاد، تاکید کرد: در این آزمایشگاه نمونه های غذای واحد های تولیدی غذایی، صادراتی و خدماتی مورد آزمایش قرار می گیرد و می تواند در کار صادرات و واردات تسریع داشته باشد.
معاون استاندار اداره کل استاندارد استان کرمانشاه، خاطر نشان کرد: این آزمایشگاه نیز همچون سه آزمایشگاه ذکر شده که در بیستم خرداد ماه امسال افتتاح شد،موفق به دریافت گواهینامه ISO/IEC17025 از مرکز ملی تایید صلاحیت شدهاست.

چهارمین مرکز آزمایشگاه همکار اداره استاندار پیش از ظهر امروز با حضور معاون استاندارد اداره کل استاندارد استان کرمانشاه و جمعی از همکاران و خبرنگاران در شهرک صنعتی فرمان کرمانشاه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
انتهای پیام/ رحمانی
این مطلب بدون برچسب می باشد.

