افزونه جلالی را نصب کنید. - 23 رمضان 1446
- پلیس نهاد مسلح اجتماعی است، که در طیف های مختلف ایفاء نقش میکند
- مراسم روز قدس امسال باشکوه تر سالهای گذشته باید برگزار شود
- اهدای ۱۴۰۰ میلیارد تومان مستمری و ۱۴۰۰ سری جهزیه به مددجویان کرمانشاهی
- آیین یازدهمین اعطای جایزه ملی شهید رهنمون در کرمانشاه برگزار شد
- پزشکان با مخاطره جانشان در شرایط دشوار سلامت و آرامش را به جامعه هدیه میدهند
- کنگره شهدا نام و فرهنگ آنها را زنده نگه میدارد/ پیشرفت علم طب را مدیون کادر درمان دفاعمقدس هستیم
- توقیف محموله ماهی قاچاق در پاوه/ سارقان کابل برق دستگیر شدند
اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه

به گزارش خبرنگار شهرروشن از کرمانشاه، محمدرضا آمویی از نوسازی و درجاسازی واحدهای فرسوده واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی روستاهای تابعه براساس مصوبات شورای مسکن استان در بخش های روستایی از جمله بیلوار، کوزران، ماهیدشت و فیروزآباد خبر داد و گفت: واحدهای فرسوده این مناطق می توانند صرف رعایت درجاسازی و نوسازی برای دریافت تسهیلات به بنیاد مسکن شهرستان مراجعه کنند.
فرماندار کرمانشاه ادامه داد: دهیاران و شورای اسلامی مربوطه می توانند به واحدهای واقع در محدوده های مورد نظر در روستاهای خود و ابلاغ لازم به مالکان به منظور مراجعه به بنیاد مسکن شهرستان و اخذ تسهیلات بازسازی و احداث واحد نوسازی عمل کنند.
این مسئول بیان کرد: در صورت بروز هرگونه حوادث غیرمترقبه مسئولیت هرگونه خسارت بر عهده مالکان مورد نظر خواهد بود، لذا با استفاده از این فرصت ایجادی می توانند در راستای بازسازی واحدهای فرسوده این مناطق اقدام لازم را انجام دهند.
انتهای پیام/ت
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد