پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Thursday, 17 April , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 19 شوال 1446
شناسه خبر : 15378
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, سایر اخبار, سیاسی, شهدا و دفاع مقدس تاریخ انتشار : 21 فروردین 1401 - 22:47 |
با حضور جمعی از مسؤولان:

سالروز شهادت سپهبد “علی صیاد شیرازی” در کرمانشاه برگزار شد

شهید سپهبد علی صیاد شیرازی فرمانده شجاع و مدیر و مدبر بود که بخشی از تاریخ ایران زمین را در دوران دفاع مقدس با جانفشانی‌ها و رشادت هایش هویت بخشید.

به گزارش شهرروشن از کرمانشاه، مراسم گرامیداشت سالروز شهادت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، که تواضع، صلابت و وفاداری، وطن دوستی و ولایتمداری او الگویی ماندگار برای ملتی شهیدپرور است با حضور مقامات لشکری و کشوری و مَردم غیور استان، در مسجدالنبی(ص) کرمانشاه برگزار شد.

شهید سپهبد علی صیاد شیرازی فرماندهی جسور و خودساخته بود، این شهید والامقام با قرآن و اهل بیت علیهم السلام انس دیرینی داشت و در نبرد با دشمنان بسیار شجاع و برنامه‌ریز بود.

شهید شیرازی فرماندهی کم نظیر بود، که در میدان‌های جنگ دشمنان را با اقتدار زمین‌گیر می‌کرد.

این شهید معزز و بزرگوار، فرماندهی با اخلاص، وارسته و ولایتمدار است، که می‌تواند الگوی بسیار برجسته و افتخار آفرین برای جامعه اسلامی باشد.

شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در فرماندهی عملیات مرصاد و در آخر جنگ تحمیلی، منافقان را در تنگه مرصاد استان کرمانشاه شکست سخت و سرنوشت‌سازی داد و به همین دلیل کینه‌توزی منافقان این فرمانده ارتش اسلام و ولایت را در بیست و یکم فروردین ماه سال ۷۸ در نزدیک منزلش ترور و به شهادت رساند.

انتهای پیام/ت

نویسنده : Fatemehzahra Takallofpour | منبع خبر : شهر روشن
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد