پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Monday, 17 March , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 18 رمضان 1446
شناسه خبر : 17456
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, استان ها, پاورقی, سایر اخبار, فرهنگی, گفتگوها تاریخ انتشار : 01 تیر 1402 - 21:20 |
در اختتامیه جشنواره نوجوان سالم کرمانشاه:

۴۶ دانش آموز برتر در جشنواره “یاریگران زندگی” تجلیل شدند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: اختتامیه دوازدهمین جشنواره نوجوان سالم"یاریگران زندگی" برگزار و از ۴۶ دانش آموزان برتر تجلیل به عمل آمد.

سلمان محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار شهرروشن در کرمانشاه از برگزاری اختتامیه دوازدهمین جشنواره نوجوان سالم”یاریگران زندگی” خبر داد و گفت: از ۴۶ دانش آموزان برتر تجلیل به عمل آمد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه بیان کرد: برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و پرورشی در آموزش و پرورش استان برای  مقابله با پیشگیری از آسیبهایی اجتماعی در میان نسل نوجوان و جوان در دستور کار قرار دارد.

وی ترویج شیوه‌های سالم زندگی،آگاه سازی عمومی، ارتقاء دانش و شناخت افراد و جلوگیری از ایجاد رفتارهای پرخطر را از اهداف مهم در حوزه آسیب های اجتماعی عنوان کرد.

این مسؤول ادامه داد: در جشنواره نوجوان سالم دانش آموزی، یاریگران زندگی، دانش آموزان نخبه، موفق و مبتکر در عرصه‌های مختلف فرهنگی و هنری حضور داشتند.

گفتنی است، طی آئین اختتامیه دوازهمین جشنواره نوجوان سالم”یاریگران زندگی” از ۴۶ دانش آموز منتخب و برگزیده تجلیل شده است.

انتهای پیام/ت

نویسنده : Fatemehzahra Takallofpour | منبع خبر : شهر روشن
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد