افزونه جلالی را نصب کنید. - 27 محرم 1448
- هویت ما یعنی سازشناپذیری با استکبار/ هرکس برای صلح مذاکره کند، خائن است
- عهد میبندیم انتقام خون رهبرشهید و همۀ شهیدان را بگیریم
- اهتزاز پرچم های سرخ در بیعت با رهبرشهید/ امنیت کشور مرهون رشادت شهدا است
- ۲۴ هزار زائر از کرمانشاه برای تشییع رهبر شهید اعزام می شوند
- تشریح فعالیت مسجد چهار شهید محراب کرمانشاه در ایام محر
- یکی از مهمترین کارهای پزشکی قانونی معاینات است/ لزوم انتقال سالن تشریح به آرامستانها
- مذاکرهگر مافیایی و گروگانگیری حقوق یک ملت
نیروهای امنیتی در برخورد قاطع با اغتشاشگران و اراذل و اوباش مماشات نخواهند کرد
به گزارش شهرروشن از کرمانشاه، سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیهای، اظهار داشت: نیروهای امنیتی در برخورد قاطع با اغتشاشگران و اراذل و اوباش مماشات نخواهند کرد.
براساس این گزارش، متن بیانیه فوق بر این قرار است:
بسمه تعالی
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای با تقدیر از اقدام قوه قضائیه در مجازات مرتبطین با سروی جاسوسی رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: نیروهای امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و بسیجی کشور در برخورد قاطعانه با اغتشاشگران، اراذل و اوباش و تروریستهای اجارهای دشمن درنگ و مماشات نخواهند کرد.
این بیانیه می افزاید: ادامه رسیدگی قاطع و سریع پروندههای متهمین مربوط به اقدامات تخریبی، تروریستی و تجزیه طلبانه اخیر که علیه امنیت کشور و جان، مال و ناموس مَردم مرتکب جرم شده و خسارت های سنگین و جبران ناپذیری به ملت و مملکت اسلامی تحمیل کردهاند، انتظاری است، که به مطالبه عمومی تبدیل و به فضل الهی مورد اهتمام قوه قضائیه قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/ت

