پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Saturday, 13 June , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید. - 28 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 23439
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, استان ها, اقتصاد کرمانشاه, اقتصادی, ایران, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : 10 مرداد 1404 - 12:58 |
با حضور جمعی از مسئولان:

داروخانه هلال احمر کرمانشاه پس از ۲۸ سال انتظار افتتاح شد

داروخانه هلال احمر کرمانشاه پس از ۲۸ سال انتظار امروز با حضور مسئولان استانی و دبیر جمعیت هلال احمر کشور افتتاح و کار خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار شهر روشن، داروخانه هلال احمر استان کرمانشاه امروز جمعه «۱۰ مردادماه۱۴۰۴» با حضور میثم افشار، «دبیر کل هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، افشین یگانه« مدیر عامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه»، بهرام «سلیمانی معاون سیاسی استانداری»، محمد رضا آمویی «فرماندار کرمانشاه و جمعی دیگر از مسوولان استانی و خبرنگاران افتتاح و کار خود را آغاز کرد.

افشین یگانه، «مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در این مراسم گفت: افتتاح این داروخانه پاسخ به مطالبه ۲۸ ساله مردم کرمانشاه است، در این راستا پیگیری‌های فراوانی از سوی مسئولین استان و وزارت بهداشت صورت گرفته شده تا مجوز داروخانه صادر شود.

 

به گفته یگانه: این اقدام، نتیجه تلاش‌های مستمر و مکاتبات متعدد، با وزیر بهداشت و همکاری ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و استاندار می باشد.

داروخانه بصورت یکسره از ۸ صبح تا ۱۸ عصر در خدمت مراجعه کنندگان

یگانه با اشاره به اینکه، داروخانه از ۸ صبح تا ۱۸ عصر به صورت یکسره در خدمت مراجعه کنندگان است، در ادامه گفت: پیش از این، بیماران مجبور بودند برای تهیه داروهای خاص به استان‌های همجوار و حتی تهران سفر کنند و برخی داروها را از بازار غیررسمی تأمین می‌کردند.

به گفته یگانه: با منابع مالی مناسب و حمایت‌های جمعیت هلال احمر، این داروخانه راه‌اندازی شده تا دسترسی به داروهای کمیاب و مورد نیاز مردم استان فراهم شود.

سلامت حق مسلم همه شهروندان است

در ادامه مراسم، بهرام سلیمانی، «معاون سیاسی، امنیتی استانداری کرمانشاه»، اظهار داشت: افتتاح داروخانه هلال احمر تنها یک اقدام درمانی نیست، بلکه نمادی از همبستگی، مهربانی و همراهی مسئولان با مردم است و سلامت حق مسلم همه شهروندان است و دسترسی به دارو و خدمات درمانی، پایه‌های اساسی سلامت جامعه است.

سلیمانی افزود: این داروخانه با هدف افزایش عدالت درمانی و تأمین نیازهای اقشار آسیب‌پذیر آغاز به کار کرده، کرمانشاه در سال‌های گذشته از آسیب‌های طبیعی متعددی رنج برده و جمعیت هلال احمر در همه این بحران‌ها نقش پررنگ و مؤثری در کنار هم استانها داشته است.

اولویت دادن به منافع مردم و سلامت عمومی

به گفته سلیمانی: راه‌اندازی داروخانه هلال احمر در کرمانشاه، پس از ۲۸ سال پیگیری مستمر و با همکاری مسئولان استانی و کشوری به نتیجه رسید، این موفقیت نشان‌دهنده اولویت دادن به منافع مردم و سلامت عمومی است.

گفتنی است: این مراسم که با حضور دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور، ساختمان مرکز جامع توانبخشی و فیزیوتراپی هلال احمر کرمانشاه کلنگ‌زنی شد و خودروهای هلال احمر کرمانشاه که قصد ارائه خدمات به زوار اربعین را دارند، رژه برگزار کردند.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.