امروز : شنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۳ - 6 جماد ثاني 1446
- بیش از ۱۰۰ گروه سرود در کرمانشاه فعال هستند
- کاهش ۹ پلهای نرخ تورم در کرمانشاه/ استان از صدر به میانه جدول تورم آمد
- جذب ۳۰ نیروی شرکتی در استانداری کرمانشاه کاملا قانونی بوده است
- معرفی برگزیدگان پانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج کرمانشاه
- افتتاح چهاردهمین نمایشگاه سراسری صنایعدستی در کرمانشاه
- برگزاری محفل شعر «ندای هبه» با محوریت بانوان عرصه مقاومت در کرمانشاه
- گالری کیف و کفش مریم
آیین بزرگداشت ۱۱۰ شهید شاخص کرمانشاه برگزار می شود
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی شهر روشن از کرمانشاه، سرهنگ مرادعلی محمدی روز دوشنبه در نشست خبری روز ملی راهیان نور که در سرسرای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کرمانشاه برگزار شد، افزود: در این مراسم تندیس شهیدان صیاد شیرازی و شوشتری به دلیل نقش ارزنده ای که در پیروزی عملیات مرصاد داشته اند در مجتمع فرهنگی مرصاد رونمایی می شود.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کرمانشاه با اشاره به خدمات فرماندهان شاخص کشوری استان کرمانشاه در سپاه، ارتش و نیروی انتظامی در دوران دفاع مقدس، گفت: هدف از اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی آشنایی نسل جوان با ایثار و فداکاری و از خودگذشتگی شهدا است.
وی با اشاره به بیانات و تاکیدهای فراوان مقام معظم رهبری بر حفظ فرهنگ عظیم راهیان نور عنوان کرد: مقام معظم رهبری دفاع مقدس را گنجینه ای باارزش برای بهره گیری از معنویات، موفقیت ها، ایثار و شهادت و از خودگذشتگی می دانند که باید به درستی به نسل آینده منتقل شود.
این مسوول با بیان اینکه سالیانه حدود یک میلیون نفر از مناطق عملیاتی استان کرمانشاه بازید می کنند، گفت: از سال ۸۷ تاکنون ۱۰ یادمان شهدا، ۲ مرکز فرهنگی گیلانغرب و مرصاد در مناطق عملیاتی ساخته شده است.
محمدی از احداث یادمان شهید بهشتی قصرشیرین در سالجاری خبر داد و افزود: در سال آینده یادمان شیخ صله شهرستان ثلاث باباجانی نیز به بهره برداری می رسد.
وی گفت: ساخت موزه دفاع مقدس شهر کرمانشاه یکی از مهم ترین پروژه های در دست تدوین بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس است که زمین و برنامه های ساخت آن آماده شده است.
بازدید بیش از یک میلیون نفر از مناطق عملیاتی کرمانشاه
مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه نیز در این نشست گفت: تاکنون یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر از مناطق عملیاتی استان بازدید کرده اند که نشان از ارتقا و رشد فرهنگ عظیم راهیان نور در بین مردم و خانواده های ایرانی است.
سرگرد یونس عزیزی در ادامه این جلسه، اظهارداشت: در سال جاری تاکنون ۲۰۵ هزار نفر از زائران مناطق عملیاتی در یادمان ها و مراکز فرهنگی دفاع مقدس استان کرمانشاه اسکان داده شده اند که بیانگر ظرفیت بسیار بالای یادمان ها در پذیرایی از زائران است.
وی با اشاره به اینکه سالروز عملیات بازی دراز مهم ترین برنامه اعزام راهیان نور به مناطق جنگی در کشور است، گفت: در سالجاری در روز عملیات بازی دراز حدود ۲۹ هزار و ۱۲۸ نفر در این مراسم شرکت کردند که در سال آینده این تعداد به ۳۰ هزار زائر می رسد.
عزیزی با اشاره به اینکه اعزام راهیان نور از ۲۶ اسفند شروع خواهد شد، گفت: از مهرماه سال ۹۷ تاکنون ۱۴ هزار و ۲۱ دانش آموز به مناطق عملیاتی استان و چهار هزار دانش آموز به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شده اند.
وی همچنین از اعزام ۹۴۷ دانشجو، ۳۶ هزار نفر از اقشار محلات به مناطق عملیاتی استان خبر داد و گفت: امروزه به اعزام کاروان های راهیان نور حول محور تخصص توجه شده است.
این مسوول گفت: در اعزام کاروان های راهیان نور حتما یک روحانی برای انجام کارهای فرهنگی، یک راوی قوی و آشنا به مناطق عملیاتی و یک نیروی مسلح برای حفظ امنیت دیده شده است.
مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه با بیان اینکه نباید یادمان و خاطره های دوران دفاع مقدس تحریف و فراموش شود، گفت: راهیان نور در کشور به یک فرهنگ بزرگ و با ارزش تبدیل شده است که سالیانه حدود هفت تا هشت میلیون نفر از مناطق عملیاتی برای پاسداشت یاد خاطره شهدا و ایثارگران بازدید می کنند و این در بعد سیاسی حرکتی بسیار بزرگ است که محاسبات دشمنان را به هم می ریزد.
کرمانشاه ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد و در طول هشت سال دفاع مقدس به طور مستقیم با کشور عراق درگیر بود و در این استان ۳۴ عملیات، ۹ هزار و ۸۰۰ شهید که فقط سه هزار شهید آن در بمباران ها تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.