افزونه جلالی را نصب کنید. - 27 ذو الحجة 1446
- «هنوز جا نیفتاده یک زن در ایلام کارگردانی کند»
- خیرین راهسازی روانسر ۴۵ میلیارد ریال مصالح تامین کردند
- پویش «هر اولیا یک کلاس درس» کرمانشاه در کشور سرآمد است
- اجتماع خانوادگی «یاران ابراهیم» در کرمانشاه برگزار شد
- مصوبات امروز را به اتمام میرسانیم/ دنبال واقعگرایی و پاسخگویی هستم
- جایگاه ویژه معلم در دنیا/معلمان نقشی کلیدی در توسعه کشور دارند
- توسعه تولید و اشتغال در کارخانه آریان سرنگ/ کارگران قلب تپنده تولید و مدیران جهادگران واقعیاند
همایش محاسبات ذهنی و چرتکه در کرمانشاه
به گزارش شهر روشن از کرمانشاه، همایش استانی محاسبات ذهنی (چرتکه) با حضور ۶۰ نخبه کودک و نوجوان از شهرستان های مختلف استان کرمانشاه، روز جمعه نوزدهم «اردیبهشتماه ۱۴۰۴»، در دانشکده ادبیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با مشارکت شرکت خلاق کودکان هوشمند، همراهی جمعی از مسئولان، مربیان و خانوادهها، و به دبیری علمی و اجرایی مریم صمیمی برگزار شد.
براساس این گزارش، مریم صمیمی، که بهعنوان سکاندار و حامی اصلی توسعه محاسبات ذهنی در استان کرمانشاه شناخته میشوند، با برنامهریزی دقیق و مدیریت همهجانبه، نقش کلیدی در شکلگیری و پیشبرد این رویداد ایفا کردند.
صمیمی با سابقهای درخشان در حوزه تربیت علمی کودک و نوجوان، مسیر رشد و نخبگی علمی را برای نسل آینده هموار ساختهاند.
این رقابت علمی و مهارتی از ساعت ۸ صبح آغاز جمعه ۱۹ اردیبهشت، آغاز و تا عصر همان روز ادامه یافت.
شرکتکنندگان در این همایش از شهرستانهای «هرسین، صحنه، سرپل ذهاب، پاوه و شهر کرمانشاه» در قالب ۷ سطح تخصصی به رقابت پرداختند و با بهرهگیری از مهارتهای محاسبات سریع، تمرکز ذهنی، و روشهای خلاقانه حل مسئله، توانمندیهای خود را در فضایی منظم و رقابتی به نمایش گذاشتند.
مراسم اختتامیه این رویداد نیز از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در همان محل برگزار شد و طی آن، از ۵ قهرمان قهرمانان این دوره با اهدای لوح افتخار، تندیس و هدایا تقدیر شد.
این همایش همراه بود باحضور شخصیتهای فرهنگی و هنری، از جمله هنرمند برجسته استان، ابراهیم مرادی، بر غنای معنوی و انگیزشی برنامه افزود و با استقبال گرم شرکتکنندگان و خانوادهها مواجه شد.
نهادینهسازی مهارتهای شناختی و پرورش نخبگان آینده
این همایش با هدف شناسایی استعدادهای برتر استان در حوزه محاسبات ذهنی، ارتقای توانمندیهای شناختی، تمرکز، اعتمادبهنفس و خلاقیت فکری نسل کودک و نوجوان و ایجاد بستری برای رقابت سالم و هدفمند علمی برگزار شد.
مسئولان اجرایی این همایش، با تأکید بر اهمیت توسعه آموزشهای نوین در حوزه کودکان، بر استمرار چنین رویدادهایی در سطوح بالاتر تأکید کردند و آن را زمینهساز ظهور استعدادهای ملی در حوزه علوم شناختی و ریاضی دانستند.
رقابتی برای ساخت آیندهای روشنتر
برگزاری این همایش، الگویی موفق از همافزایی نهادهای آموزشی، خانوادهها و فعالان فرهنگی در مسیر تربیت نسلی باهوش، خلاق و توانمند بود؛ نسلی که میتواند در آیندهای نزدیک، افتخارآفرین عرصههای علمی و فناوری کشور باشد.
انتهای پیام/ رحمانی