پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Thursday, 24 April , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 26 شوال 1446
شناسه خبر : 22554
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, اقتصاد کرمانشاه, پاورقی, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : 29 اسفند 1403 - 9:37 |
فرمانده انتظامی کرمانشاه:

پلیس نهاد مسلح اجتماعی است، که در طیف های مختلف ایفاء نقش می‌کند

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: نقش پلیس را در طیف های مختلف دانست که در بطن زندگی مردم حضور دارد.

به گزارش خبرنگار شهر روشن، سردار مهدی حاجیان در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه امروز ترکیب جنگها تغییر کرده، اظهار داشت: نقش رسانه یک نقش بی بدیل و اساسی است و در واقع جنگ رسانه‌ای یکی از ابزارهای اصلی در هر کشوراست.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه کار رسانه را فقط انتقال خبر و انتشار آن ندانست و افزود: تولید محتواهای هدفمند و هوشمندانه امروز به عنوان یکی از تاکتیک های اصلی جنگ رسانه و ابزار رسانه در اختیار می باشد و می‌توانیم در جنگ رسانه ای موفقیت کسب کنیم.

این مسئول نقش پلیس را در واقع نهاد مسلح اجتماعی دانست که در طیف های مختلف نقش ایفاء می‌کند و در بطن و متن زندگی مردم هم حضور دارد و بر کسی حضور فعال پلیس برای امنیت پوشیده نیست.

وی تصریح کرد: در سال‌های گذشته یکی از معضلات مهم استان کرمانشاه سرقت بود که متأثر از عوامل مختلفی همچون فقر و بیکاری بود، پلیس با استفاده از رویکردهای نوین و فناوری‌های پیشرفته، موفق به کاهش چشمگیر این جرائم شده‌است.

طرح هر کلانتری یک شهر برای اولین بار در کرمانشاه اجرا شد

سردار حاجیان از اجرای طرح «هر کلانتری یک شهر» در شهر کرمانشاه به‌عنوان یک اقدام هوشمندانه و نوآورانه خبر داد و گفت: این طرح برای اولین‌بار در کشور و در استان کرمانشاه اجرا شده است.

وی با اشاره به‌ مدل‌های علمی کشف جرم و سامانه‌های پایشی هوشمند، اظهار کرد: سامانه پایشی ماتریس که شامل گشت‌های هوایی است در کرمانشاه راه‌اندازی شده است. این سامانه به ما کمک کرده فاصله بین وقوع و کشف جرم را کاهش دهیم.

رصد ضایعات فروشی و اوراقی ها توسط پلیس

این مقام ارشد انتظامی استان کرمانشاه، در خصوص مقابله با سرقت‌ها در استان به خبرنگاران، گفت: یکی از اقدامات پلیس، سرکشی از ضایعات فروشی‌ها و اوراقی‌ها بود که در این طرح، ۵۱۳ واحد ضایعات فروشی و ۶۸۰ مغازه خریدوفروش قطعات تحت رصد قرار گرفتند تا از خریدوفروش اموال سرقتی جلوگیری شود.

وی ازاجرای ۵۰ طرح آرامش و امنیت در شهر کرمانشاه با هدف بررسی و احضار افراد سابقه‌دار و مال‌خر خبر داد و افزود: سامانه کنترل مجرمین راه‌اندازی شده و مجرمان سابقه‌دار، در سه سطح دسته‌بندی شده اند، این افراد تحت رصد و پایش پلیس قرار دارند و در مواقع لازم احضار و توجیه می‌شوند.

سردار حاجیان ادامه داد: در استان ۱۲۰ سارق با پابند‌های الکترونیکی رصد می‌شوند، این اقدامات باعث شده، میزان سرقت‌های مهم مانند سرقت مغازه، منزل، خودرو و احشام، ۲۵ درصد در مقایسه با سال گذشته کاهش‌ پیداکند.

به گفته فرمانده انتظامی استان کرمانشاه: در مجموع، آمار کل سرقت‌ها در استان نسبت به سال گذشته با کاهش ۷ هزار و ۵۰۰ موردی، ۲۰% کاهش داشته است، کاهش ۴۲% سرقت منزل، کاهش ۱۸% سرقت خودرو، کاهش ۳۹% سرقت‌های قاپ‌زنی و موبایل قاپی کاهش ۶۰% سرقت از اماکن را امسال در استان شاهد بودیم.

۲۲ میلیارد تومان به مالباختگان با اقدام پلیس فتا بازگشت

وی با اشاره به اقدامات پلیس فتا، گفت: سه جرم اصلی در فضای مجازی استان، کلاهبرداری اینترنتی، برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی و دسترسی غیرمجاز به داده‌های افراد را شامل می شود و یکی از چالش‌های بزرگ، تشخیص دامنه‌های جعلی است که پلیس فتا در حال رصد فضای مجازی است، اما جرایم تعداد بالای درگاه‌های جعلی امکان کنترل صددرصدی وجود ندارد، آگاهی مردم در این زمینه بسیار حیاتی است.

کارگروه پلیس فتا ۲۴ ساعته فعال است

وی به اقدامات انجام‌شده برای مقابله با جرایم سایبری اشاره کرد و گفت: ما یک کارگروه واکنش سریع را در پلیس فتا با شماره تماس ( ۰۹۶۳۸۰) راه‌اندازی کرده‌ایم که به‌صورت ۲۴ ساعته مانند مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ فعال است و در سریع‌ترین زمان ممکن، مجرمان سایبری را شناسایی کرده و ازدست‌رفتن اموال مردم جلوگیری می کند.

سردار حاجیان افزود: در سال جاری، پلیس فتا موفق شد بیش از ۲۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان از اموال کلاهبرداری شده را به مال‌باختگان بازگرداند و در این رابطه ۱۸ باند کلاهبرداری اینترنتی، شامل هکرها و مجرمان سایبری حرفه‌ای، شناسایی و دستگیر شدند. که در مجموع ۴۸۰ شاکی داشتند، و در این رابطه ۱۸ باند اینترنتی دستگیر شدند.

این مسئول گفت: امسال ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق نیز کشف و ۳ باند بزرگ دراین‌رابطه شناسایی و منهدم شدند. امسال کشف ۳ تن و ۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر داشته ایم و ۳۲ باند بزرگ قاچاقچی در رابطه با مواد مخدر شناسایی و دستگیر شده اند.

وی از ایجاد مدارسه مدرسه ترافیک، مدرسه سایبری و مدرسه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در استان خبر داد و افزود: تفاهم‌نامه‌های همکاری بین پلیس، آموزش‌وپرورش و شهرداری کرمانشاه در راستای ایجاد سه مدرسه ترافیک، مدرسه سایبری، و مدرسه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ایجاد شده است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: در مدرسه سایبری، دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها با تهدیدات فضای مجازی، روش‌های ایمن‌سازی اطلاعات، و راه‌های مقابله با مجرمان سایبری آشنا می شوند این مدرسه به ما کمک می‌کند تا از وقوع بسیاری از جرایم اینترنتی پیشگیری کنیم.

این مسئول خط قرمز پلیس را ایجاد راه‌بندان و مزاحمت برای شهروندان دانست و تأکید کرد: با افراد هنجارشکن و کسانی که موجب سلب آسایش عمومی شوند برخورد قانونی خواهیم داشت./ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد