پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Thursday, 17 April , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 19 شوال 1446
شناسه خبر : 22460
  پرینتخانه » آخرین اخبار تاریخ انتشار : 09 اسفند 1403 - 14:00 |
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور، گفت:

جشن تکلیف یعنی لطف خداوند برای بندگی/رسیدن به سن تکلیف نشان‌دهنده رشد عقلی و روحی افراد

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) بهترین الگو برای دختران مسلمان بوده و هست، گفت: جشن تکلیف یعنی خداوند به شما لطف کرده و از امروز رسماً بندگی خدا را گرفته اید.

به گزارش خبرنگار شهر روشن، سردار محمد زهرایی پیش از ظهر «پنج‌شنبه نهم اسفند ماه ۱۴۰۳»، در مراسم جشن تکلیف ۱۰۰۰ فرشته کرمانشاهی که در حسینیه ثارالله سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با حضور فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، استان، مدیر کل آموزش و پرورش استان، مدیران و مربیان آموزش و پرورش ابتدایی پایه سوم و هزار فرشته که امسال به سن ۹ سالگی رسیدند برگزار شد، جشن تکلیف را یکی از مهم‌ترین مراحل زندگی هر دختر مسلمان دانست و گفت: این عزیزان امروز وارد دنیای بندگی خداوند شدند که با انجام تکالیف دینی الگوی دیگران باشند.

پس از سن تکلیف اعمال و رفتار ثبت می شود

رئیس سازمان بسیج سازندگی جشن تکلیف را به معنای پذیرش مسئولیت‌های جدید برای دانش آموزان عنوان کرد و افزود: هر فردی مسوولیتی در برابر خداوند و جامعه بر عهده دارد، دختران نیز پس از ۹ سالگی به سن تکلیف می‌رسند، به این معناست که از این پس اعمال و رفتارشان در پیشگاه خداوند ثبت می‌شود و باید تلاش کنند تا وظایف دینی خود را به‌درستی انجام دهند.

سردار زهرایی رسیدن به سن تکلیف را نشان‌دهنده رشد عقلی و روحی افراد دانست و در ادامه گفت: همان‌طور که یک دانش‌آموز برای پیشرفت در تحصیل نیاز به یادگیری و تمرین دارد، یک فرد مکلف نیز باید احکام دینی را بشناسد و در مسیر بندگی خداوندگام بردارد و تکالیفی مانند(نماز خواندن، روزه گرفتن و رعایت حجاب)، از مهمترین وظایفی هستند که یک دختر مکلف باید به آن‌ها پایبند باشد، انجام این اعمال انسان را به خدا نزدیکتر می‌کنند و درنتیجه انسان به آرامش و عزت می رسد.

رییس بسیج سازندگی با اشاره به اینکه والدین و مربیان نقش مهمی در انجام احکام دینی دارند، از دختران حاضر در مراسم خواست در ادامه مسیر از والدین، معلمان و مربیان دینی خود کمک بگیرند تا فرایض اعمال بعد از تکلیف را به درستی انجام دهند.

سردار زهرایی در پایان سخنانش تأکید کرد: جشن تکلیف فرصتی برای تجدید عهد با خداوند و آغاز مسیری روشن و الهی است و برای دختران خاطره‌ای زیبا و الهام‌بخش دارد و آنها را با انگیزه و اشتیاق وارد دنیای بندگی و اطاعت از فرایض دینی می کند.

بالغ بر ۴۷ هزار دختر و پسر دانش آموز استان به سن تکلیف رسیدند

دکتر سلمان محمدی« مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در حاشیه برگزاری مراسم به خبرنگار شهر روشن، گفت: هر سال در آستانه ماه مبارک رمضان برای دانش آموز دختر و پسر در استان جشن تکلیف برگزار میکنیم.

محمدی افزود: امسال ۱۷ هزار دانش آموز دختر و ۳۰ هزار دانش آموز پسر به سن تکلیف میرسند، که امروز نمادین از ۱۰۰۰ دانش آموز دختر پایه سوم به همت بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، با حضور مسئولان کشوری و استانی جشن تکلیف برگزار شد./ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد