افزونه جلالی را نصب کنید. - 19 شوال 1446
- لزوم رفع موانع اقتصادی در کرمانشاه/ مرکز خدمات سرمایهگذاری کرمانشاه افتتاح شد
- دانشگاهیان کرمانشاه در حمایت از ملت مظلوم غزه تجمع کردند
- صعود درخشان کرمانشاه به نیمهنهایی جام حذفی هندبال کشور با برتری مقابل بیم بابل
- آیین گرامیداشت روز قشر «بسیج هنرمندان» در کرمانشاه برگزار شد
- جابجایی ۱۷۰ هزار مسافر نوروزی با ناوگان حمل و نقل عمومی برونشهری کرمانشاه
- لزوم صیانت از محیط زیست کرمانشاه در روز طبعیت
- پلیس نهاد مسلح اجتماعی است، که در طیف های مختلف ایفاء نقش میکند
افزایش ساعات کار مرکز تعویض پلاک کرمانشاه/ بیشترین تلفات سوانح جاده ای جوانان ۲۰ تا ۴۵ سال است
به گزارش خبرنگار شهرروشن از کرمانشاه، سرهنگ محمد حیدری، پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با هدف ارائه آمار یازده ماه راهور برگزار شد، اظهار کرد: در خواستها در خصوص تعویض پلاک در استان کرمانشاه بالا است، برای رفاه بیشتر مَردم ساعات کاری تعویض پلاک که از ساعت ۷ صبح لغایت ۱۵ ظهر بود با یک ساعت اضافه کار در روز تا پایان سال جاری از ساعت ۷ صبح، لغایت ۱۶ بعد از ظهر به صورت یکسره در خدمت هم استانها می باشند.
رییس پلیس راهور استان کرمانشاه یکی از مهمترین چالشها را معابر درون شهری ترافیک دانست و افزود: تبعات حوادث جادهای و تاثیرات آن بر سلامت عمومی بهویژه در سالهای اخیر نگرانیهای زیادی را به همراه داشته است.
سال گذشته ۲۰ هزار نفر در کشور بر اثر حوادث رانندگی جان باختند
به گفته سرهنگ حیدری: آمارهای رسمی نشان میدهد که در سال گذشته، حدود ۲۰ هزار نفر در سطح کشور بر اثر حوادث رانندگی جان باختند، و در استان کرمانشاه مجموع حوادث درونشهری و برونشهری، حدود ۴۵۰ نفر جان باخته داشتیم.
رییس پلیس راهور استان، با اشاره به اینکه بیشترین تلفات در اثر سوانح جوانان بین ۲۰ تا ۴۵ سال و سرپرست خانوار می باشد، ادامه داد: حوادث ترافیکی بهجز هزینههای مادی فراوان، آسیبهای معنوی غیرقابل جبرانی را برای خانوادهها به همراه دارد.
سرهنگ حیدری در پاسخ به خبرنگاران گفت: طبق اعلام، ۳۲ دستگاه مختلف در حوزه ترافیک دخیل هستند، این مساله نیازمند مدیریت دقیق و هماهنگی بیشتر میان نهادهای مختلف است، اما متاسفانه ناهماهنگی در برخی دستگاهها میتواند تاثیرات منفی بر کاهش آمار سوانح داشته باشد.
انتظار داریم با تلاش و همکاری همهجانبه دستگاههای مرتبط، گامهای مؤثری در کاهش حوادث ترافیکی و ارتقاء ایمنی شهروندان برداشته شود.
سرهنگ حیدری به نقش عوامل مختلف در وقوع سوانح اشاره کرد و گفت: عوامل متعددی در وقوع حوادث ترافیکی تاثیرگذار هستند، رفتار کاربران ترافیک، ایمنی خودروها، کیفیت زیرساختها، و اقدامات درمانی پس از تصادفات را به عنوان مثال می توان نام برد.
حدود ۳۰% از اعمال قانون توسط سامانههای هوشمند انجام میشود
رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه در خصوص اقدامات مثبت صورت گرفته در سالهای جاری به خبرنگاران، گفت: طی چند سال گذشته، پروژههای متعدد عمرانی و ترافیکی در سطح شهر کرمانشاه اجرا شده که در روانسازی ترافیک و بهبود ایمنی نقش مهمی داشتهاست، مانند احداث بزرگراه سرابیان، بهبود وضعیت ترافیک در تقاطعهای مهم مانند میدان شهدا و تقاطعهای شهرک مهدیه، و ایمنسازی نقاط پرتصادف از جمله اقدامات قابلتوجه است.
وی ادامه داد: در حوزه هوشمندسازی، وضعیت نسبت به گذشته بهطور چشمگیری بهبود یافته است، حدود ۳۰ درصد از اعمال قانون اکنون توسط سامانههای هوشمند انجام میشود، و در حال حاضر بیش از ۱۳۰ نقطه از شهر تحت نظارت دوربینهای پایش تصویری پلیس است.
هر سه کرمانشاهی یک خودرو دارد
سرهنگ حیدری یکی از چالشهای اصلی در مدیریت ترافیک را افزایش تعداد وسایل نقلیه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر، بیش از ۷۳۰ هزار وسیله نقلیه با پلاک بومی در استان کرمانشاه ثبت شده است. این تعداد وسیله نقلیه در کنار جمعیت استان که حدود ۲ میلیون نفر است، به معنی آن است، که هر سه کرمانشاهی یک خودرو دارند که فشار زیادی بر سیستم ترافیکی وارد میآورد.
از اولویتهای ما کاهش تعداد جانباختگان حوادث ترافیکی است
سرهنگ حیدری با اشاره به درخواست مَردم برای تعویض پلاک خودرو، گفت : تا پایان سال جاری برای رفاه بیشتر مَردم ساعات کار تعویض پلاک خودرو از ۷ صبح لغایت ۱۶ عصر به صورت یکسره تا پایان سال می باشد.
رئیس پلیس راهور استان در بخش دیگری از سخنانش، به آمار کاهش تلفات ترافیکی طی ۱۱ ماه سال جاری اشاره کرد و گفت: یکی از اولویتهای ما هر ساله، کاهش تعداد جانباختگان حوادث ترافیکی است، امسال با مجموعه اقدامات صورتگرفته شاهد کاهش ۱۱ درصدی تلفات جانی در سطح استان بودهایم. آمار در سال گذشته، تعداد جانباختگان در معابر درونشهری استان ۱۲۳ نفر بود که این رقم امسال به ۱۰۹ نفر کاهش یافته است و کاهش در شهر کرمانشاه به ۱۸ نفر معادل ۲۱% کاهش در آمار جانباختگان رسیده است و کاهش ۵ درصدی تعداد مجروحین در سطح استان را داشته ایم.
به گفته رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه: بر اساس بررسیها برخورد وسیله نقلیه با عابر پیاده یکی از دلایل اصلی سوانح است که حدود ۷۶ درصد از موارد را شامل میشود، سرعت بالا و رفتار نادرست کاربران ترافیک، بهویژه رانندگان، از دیگر عوامل موثر در افزایش سوانح است که در این راستا اقدامات زیادی برای بهبود رفتار رانندگان و کاهش سرعت در نقاط حادثهخیز انجام شده است.
این مسئول در پاسخ دیگری به خبرنگاران گفت: آمارها نشان می دهدکاهش چشمگیر تلفات جانی در شبکه بزرگراهی استان کرمانشاه داشته ایم، در مدت ۱۱ ماه سال جاری، شاهد کاهش ۵۱ درصدی تعداد جانباختگان در شبکه بزرگراهی استان بودهایم که حاصل همکاری مؤثر پلیس و شهرداری و استفاده از سامانههای هوشمند در مدیریت ترافیک است.
دوربینهای پایش تصویری در مقاطع حساس نصب شدهاند
سرهنگ حیدری گفت: تمامی شبکه بزرگراهی استان تحت کنترل کامل سامانههای هوشمند است، این سامانهها شامل دوربینهای پایش تصویری و سیستمهای نظارتی است که در مقاطع حساس نصب شدهاند.
وی از کاهش چشمگیر سوانح و بهبود وضعیت ترافیکی با همکاری پلیس، شهرداری و سایر دستگاههای مرتبط خبر داد و گفت: با تدابیر فرمانده انتظامی استان، در سال گذشته موفق شدیم بسیاری از مشکلات ترافیکی را با اقدامات میدانی و جهادی برطرف کنیم. با همکاری شهرداری، سیستم روشنایی در نقاط حادثهخیز بهویژه در تقاطعهای مهم مانند میدان آزادی و کمربندی، نصب برجکهای نوری و رفع نواقص روشنایی باعث افزایش ایمنی شده است.
رئیس پلیس راهور استان از کارگروههای تخصصی در تمامی حوزههای ترافیکی خبر داد و افزود: همکاری مؤثر بین پلیس، شهرداری و سایر نهادها سبب شده تا در آمار سوانح بهویژه در طرحهای فصلی مانند طرح نوروزی، طرح تابستانه و طرح اربعین در مدیریت ترافیک بسیار مؤثر بوده است.
سرهنگ حیدری به اقدامات فرهنگی و اطلاعرسانی در مدیریت ترافیک تأکید کرد و در این خصوص، گفت: اطلاعرسانیهای مستمر و فرهنگسازی در خصوص رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی نقش قابل توجهی در کاهش سوانح داشته، مَردم با آگاهی بیشتر از وضعیت ترافیکی و رعایت قوانین، بهطور قابلتوجهی در کاهش حوادث ترافیکی مشارکت داشتهاند.
پلیس بیشترین ارتباط را با مَردم دارد
سرهنگ حیدری کار در حوزه ترافیک را تنها یک مسئله میانبخشی بین همه دستگاهها دانست و گفت: در سطح خدماتی، پلیس بیشترین ارتباط را با مَردم دارد، از تمدید و تعویض گواهینامهها تا ثبت شکایات و برخورد با تخلفات رانندگی، پلیس در بسیاری از فرآیندهای مرتبط با ترافیک حضور دارد.
سرهنگ حیدری اشاره ای هم به اعمال قانون داشت و گفت: روزانه میانگین ۲۰۰ مورد اعمال قانون داریم، هرچند که وضعیت مطلوب نیست، اما ترددهای غیر ضروری کاهش یافته و در سامانه اطلاعاتی رانندگان پرخطر را شناسایی کردهایم، تا امروز حدود ۴۲۰۰ نفر راننده پرخطر شناسایی شدهاند که رفتارهایی، مانند سرعت بالا و حرکات پرخطر دارند.
این مسئول تأکید، کرد: برای رانندگان پرخطر علاوه بر اعمال قانون، در سوابق گواهینامه رانندگان نمرات منفی هم ثبت میشود، اگر راننده به ۳۰ نمره منفی برسد، برای سه ماه از رانندگی محروم خواهد شد و جریمه ۵۰۰ هزار تومانی را شامل می شود و در مرحله دوم اگر راننده ۲۵ نمره منفی داشته باشد، برای شش ماه از رانندگی محروم میشود و جریمه ۷۵۰ هزار تومانی نیز اعمال خواهد شد و در مرحله سوم، اگر راننده به ۲۰ نمره منفی داشته باشد، ابطال گواهینامه را شامل می شود و باید مراحل آموزشی جدید را طی کند.
رئیس پلیس راهور استان ادامه داد: سامانه هوشمند در حوزه اعمال قانون هم نقش مهمی داشته، در ۱۱ ماه سال جاری، سامانه هوشمند ۶۵۱ هزار تخلف را ثبت و جریمه کرده است.
گفتنی است: در این نشست خبری، به جهت همکاری خبرنگاران با انعکاس اخبار پلیس راهور از خبرنگاران این حوزه تقدیر شد.
انتهای پیام/ رحمانی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد