پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Wednesday, 4 December , 2024
امروز : چهارشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۳ - 3 جماد ثاني 1446
شناسه خبر : 21885
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, استان ها, اقتصاد کرمانشاه, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷ |
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه خبر داد

تدوین و اجرای ۱۲۰‌ برنامه در دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه/ آموزش پیشرو توسعه است

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد کرمانشاه، گفت: طی سه سال اخیر ۱۲۰‌ برنامه تدوین و اجرا شده و آموزش پیشرو توسعه است.
تدوین و اجرای ۱۲۰‌ برنامه در دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه/ آموزش پیشرو توسعه است

به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، دکتر سلیمان شفیعی در نشست خبری به مناسبت سی و سومین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی که پیش از ظهر امروز برگزار شد، از تدوین و اجرا ۱۲۰ برنامه در این دانشگاه طی سه سال اخیر خبر داد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد کرمانشاه ادامه داد: چندسال اخیر اقدامات اثرگذاری در افزایش مهارت آموزی و اشتغال جوانان شده، از جمله طراحی رشته‌های متناسب با بازار کار، بگونه‌ای که طی سه سال اخیر ۱۲۰ عنوان رشته جدید در سطح کشور تدوین و راه اندازی شد.

شفیعی گفت: وجود این سند به ما کمک می‌کند تا در یک مسیر روشن حرکت کنیم که رشته‌هایی متناسب با نیاز بازار کار استان را داشته باشیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه از صدور مجوز و راه اندازی سه مرکز علمی کاربردی جدید در حوزه صنایع را پیش زمینه‌ حل برخی مشکلات صنایع استان دانست.

وی گفت: یکی از ظرفیت‌های صنعتی مهم، حوزه صنعت فولاد است،چراکه دانش متخصصین این حوزه در استان به روز نبوده و همین مسئله کاهش بهره وری آنها را به دنبال داشته، لذا با رایزنی انجام شده با مجتمع جهان فولاد غرب پیگیری‌ها برای راه اندازی مرکز علمی کاربردی جهان فولاد غرب آغاز ومشخص شد این مجتمع تا چهار سال آینده به حدود ۳۶۰ نفر نیروی جدید نیاز دارد.

شفیعی با بیان اینکه صنایع غذایی، برق، سیمان و کاشی و سرامیک را دیگر صنایعی عنوان کرد که این دانشگاه به سراغ آنها رفته تا مشکلاتشان را احصاء کند، افزود: دومین صنعتی که در استان ظرفیت‌های خوبی دارد حوزه صنعت برق و انرژی‌های تجدیدپذیر بود، که در این زمینه با شرکت پارس فانال رایزنی‌هایی داشتیم و منجر به صدور مجوز راه اندازی یک مرکز علمی کاربردی در صنعت برق و الکترونیک در استان شد و فاز توسعه‌ای آن در حال اجرا است و طی چهارسال آینده به حدود ۱۲۶۰ نیروی جدید نیاز خواهد داشت و امروز ۵۰۰ نفر در آن مشغول به کار هستند.

این مسئول تصریح کرد: تعداد کدرشته های این دانشگاه در مهرماه ۱۴۰۱ هشت هزار و۷۷۵ کدرشته بوده که در مهرماه ۱۴۰۳ به چهار هزار و ۴۰۹ رشته کاهش یافته، که اکنون حدود ۶۰ کد رشته محل داریم، در کل کد رشته محل‌هایی که متناسب با نیاز بازار کار یا سند آمایش سرزمینی آموزش عالی استان نبوده و یا اینکه پذیرش چندانی در آنها نبوده، حذف شده‌اند.

انتهای پیام/ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.