افزونه جلالی را نصب کنید. - 17 جماد أول 1447
- سرداران شهید کشورمان با روحیه در مقابل دشمن ایستادند/ ایران اسلامی مجاهدت، هم راه بودن همسران و همرزمانش را دارد
- کتاب همسفر آتش و برف گنجینهای از ایثار، عشق و دلدادگی است
- مبحث راهیان نور به صورت ویژه دنبال شود
- رتبه برتر مخابرات منطقه کرمانشاه در تغییر مثبت ارزیابی فناوری اطلاعات
- پدافند غیرعامل در تمام بخشها جدی گرفته شود/ باید در این فضا خودمان را با طرحهای نو منطبق سازیم
- بازداشت تعدادی از مدیران و کارکنان شهرداری و شورای شهر کرمانشاه احقاق حقوق مردم و اجرای عدالت وظیفه ما است
- بحران آب عدم تهدیدی برای آینده/ آب صدای زندگی است
کرمانشاه امسال میزبان کنگره ملی شهدا است
به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، به همت بسیج هنرمندان سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، استان کرمانشاه اجلاسیه شهدای هنرمند استان در تالار شهید آوینی با حضور مسئولان ذیربط استانی و خانواده معزز شهدا برگزار شد.
سرهنگ پاسدار سعید بهشتی راد، در این مراسم سخنان خود را با درود و سلام به روح شهدا از صدر اسلام تا امروز آغاز کرد و افزود؛ امروز شاهد تحولات بسیار تاثیر گذار در منطقه هستیم، تمام جبهه کفر استکبار با تمام قوا در جبهه حق انقلاب اسلامی ایستاده اند و هر آنچه داشتند در میدان آوردند.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)، استان کرمانشاه با اشاره به تحولات بسیار تاثیر گذار این روزها، گفت؛ عملیات وعده صادق نشان دهنده اقتدار سپاه پاسداران بود، که به رژیم کودک کش اسرائیل که به هیچ قاعده و قانون و تعهدی پایدار نیستند،نشان دادکه قدرت آنها قدرت پوشالی است.
مَردم جهان بفهمند ما قدرت داریم
وی ادامه داد: عملیات وعده صادق به مَردم جهان هم فهماند که ما قدرت داریم، خوشحال شدیم که بعد از حدود هشت ماه، در جنگ غزه مَردم، کودکان و زنان غزه یک شب توانستند راحت و بی دغدغه بخوابند.
ترویجگر فرهنگ ایثار و شهادت در بین جامعه باشیم
سرهنگ پاسدار افشین آزادی «مسوول سازمان بسیج هنرمندان سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، استان کرمانشاه نیز در حاشیه برگزاری مراسم به خبرنگاران گفت؛ این مراسم برای اولین بار با حضور ۳۴ خانواده شهید هنرمند استان کرمانشاه و حدود ۳۰۰ نفر از هنرمندان بسیجی سراسر استان برگزار شد.


آزادی با اشاره به اینکه در اجلاسیه امروز برنامه های متنوعی گنجانده شده بود، هدف از برگزاری این مراسم را تکریم و تجلیل از خانواده محترم شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست.


گفتنی است؛ این مراسم با اجرای سرود آوای هنر انقلاب، دکلمه هنرمند خردسال کانون امام خمینی (ره)، آموزش و پرورش ناحیه ۳ کرمانشاه، شعر خوانی شاعران نامی فاطمه زهرا تکلف پور و یاسر شکربیکی همراه بود و در خاتمه از خانواده شهدای هنرمند حاضر در مراسم تجلیل شد.


انتهای پیام/ رحمانی
این مطلب بدون برچسب می باشد.

