پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Wednesday, 9 October , 2024
امروز : چهارشنبه, ۱۸ مهر , ۱۴۰۳ - 6 ربيع ثاني 1446
شناسه خبر : 21426
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اخبار ویژه, اقتصاد کرمانشاه, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۹:۴۰ |
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کرمانشاه:

همه باید حافظ منابع طبیعی کرمانشاه باشیم

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: منابع طبیعی را متعلق به همه مَردم است و در حفظ و نگهداری آن برای نسل آینده همه ما باید حافظ منابع طبیعی باشیم.
همه باید حافظ منابع طبیعی کرمانشاه باشیم

به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، انشالله کورانی امروز در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات منابع طبیعی برگزار شد، اظهار داشت: حفظ و اهمیت منابع طبیعی و توسعه فضای سبز وظیفه همگانی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه منابع طبیعی را متعلق به همه مردم دانست و افزود: در حفظ و نگهداری آن برای نسل آینده همه ما باید حافظ منابع طبیعی باشیم.

نسبت به سال گذشته شاهد حریق بیشتری بودیم

وی عنوان کرد: از ابتدای سال‌جاری تا پایان تیرماه، ۱۰۵ فقره حریق در مراتع و جنگل‌های استان به وقوع پیوسته، در این راستا با وجود اینکه سال جاری، سالی پرباران بوده و در پی آن پوشش جنگلی و مراتع خوبی داشته‌ایم، اما با انجام عمل ناآگاهانه و ناجوانمردانه حریق روبرو شدیم و شاهد حریق بیشتری بودیم.

حدود ۸ درصد به اراضی جنگلی کرمانشاه خسارت حریق وارد شد

این مسئول گفت: امسال نسبت به سال گذشته ۷۰ درصد افزایش حریق از ابتدای سال‌جاری تا پایان تیرماه، داشته ایم که جمعا ۱۰۵ فقره حریق در سطح ۲۵۷۰ هکتار از سطح اراضی ملی ایجاد شده، که از این میزان ۴۵۰ هکتار جنگل، حدود ۱۰۰۰ هکتار مرتع و مابقی اراضی جنگلی طعمه حریق شده و حدود ۸ درصد به اراضی جنگلی استان خسارت وارد شده است.

تعداد این دمنده‌ها در استان به ۱۰۹۶ مورد رسیده است

کولانی تصریح کرد: ۸۹۶ دمنده در استان از پیش وجود داشت، با افزوده شدن ۲۰۰ دمنده دیگر تعداد این دمنده‌ها در استان به ۱۰۹۶ مورد رسیده است.

وی گفت: از ۲.۵میلیون هکتار اراضی استانی ۱۶۱۷ هکتار آن منابع ملی است  که در حال حاضر طرح حدنگاری و کاداستر اراضی در ۹۹.۵۴ صدم درصد این منابع ملی انجام گرفته و کمتر از ۵٪ درصد باقیمانده نیز مشکلات حقوقی دارد که در صورت تعیین تکلیف انجام‌خواهد
شد.

به گفته کولانی از ۲.۵ میلیون هکتاری استان یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن‌منابع طبیعی است که به ازای هر یک هزار هکتار نیازمند یک‌جنگل‌بان و به ازای هر ۵۰۰۰ هکتار نیازمند یک محیط‌بان هستیم که در حال حاضر با یک چهارم نیرو از این عرصه مراقبت می‌کنند.

این مسئول از پیگیری و اجرای نصب دوربین بر روی لباس‌های نیروهای حفاظت منابع طبیعی طی دو سال آینده خبر داد و گفت: همه باید در حفظ و نگهداری آن بکوشیم و برای آیندگان این نعمت خدا دادی را حفظ کنیم.

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.