به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، جعفر الفتی نیا در نشست خبری مدیر عامل شرکت برق منطقه ای غرب با اصحاب رسانه، برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به بهای ناچیزی که برای مصرف برق میپردازیم الگوی مصرف ما درست نیست.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای غرب کشور افزود: امسال در استان کرمانشاه پیک یکهزار و ۱۰مگاوات را تجربه کردیم
وی با اشاره به اینکه مصرف برق در کرمانشاه ۸ درصد بیشتر از سال گذشته بوده، گفت: امسال در استان کرمانشاه پیک یکهزار و ۱۰مگاوات را تجربه کردیم که نسبت به سال گذشته رشد تابستان امسال میانگین دمای متوسط کل کشور حدوداً سه الی چهار درجه به نسبت سالهای گذشته افزایش داشته است.
به گفته الفتی نیا: به ازای هر درجه افزایش دما حدود یکهزار و ۸۰۰ مگاوات به میزان تقاضای مصرف برق کشور اضافه میشود که معادل دوبرابر مصرف کل استان کرمانشاه است.
امسال در استان کرمانشاه پیک یکهزار و ۱۰مگاوات را تجربه کردیم
این مسئول در رابطه با مصرف برق در استان کرمانشاه، گفت: امسال در استان کرمانشاه پیک یکهزار و ۱۰مگاوات را تجربه کردیم که نسبت به سال گذشته رشد ۸ درصدی داشته، البته این افزایش مصرف را در کل کشور داشتیم بطوریکه طی دو روز گذشته حدود ۷۹ هزار و ۸۰۰ پیک را در کل کشور تجربه کردیم این یعنی هفت هزار مگاوات بیشتر از دوره اوج مصرف سال گذشته که رشدی بیش از ۸% داشته است.این در حالی است که میانگین رشد مصرف در سالهای متوالی در دورههای ۵ و ۱۰ ساله را حدود ۴٫۵ الی ۵% بوده است.
پیشبینی میشود که هر ساله افزایش مصرف داشته باشیم، اما امسال ۲ برابر میانگین ۱۰و ۵ ساله رشد داشتهایم و این آمار زیادی است و تأمین انرژی بسیار سخت خواهد شد.
کولرهای ایرانی بهاندازه کل کشور مصر برق مصرف میکنند
الفتی در مقایسه با مصر برق در کشور مصر با وجودی که شرایط جوی آن گرمتر از ایران گفت: اوج مصرف در کشور مصر ۳۲ هزار مگاوات است در صورتی که کشور ایران در تابستان ۳۵ هزار مگاوات افزایش بار نسبت به زمستان داشته که این تفاوت مصرف تابستان و زمستان از استفاده حداکثری از وسایل سرمایشی است که نشان میدهد ایران بیش از کشور مصر وسایل سرمایشی دارد و مصرف وسایل سرمایشی از کل کشور مصر بیشتر است./ رحمانی