پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Thursday, 7 November , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۳ - 6 جماد أول 1446
شناسه خبر : 20852
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۱ |
معاون استاندار سازی و آموزش اداره کل استاندارد کرمانشاه:

صنایع دستی کرمانشاه نقش مهمی در زنده نگه داشتن ارزش‌های فرهنگی و میراث ملی دارد

روز جهانی صنایع دستی یک رویداد مهم است که اهمیت هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی را یادآوری می‌کند.این روز، به عنوان یک پل ارتباطی بین مردمان جهان، فرصتی مناسب را برای تبادل فرهنگ و هنر فراهم می‌کند.
صنایع دستی کرمانشاه نقش مهمی در زنده نگه داشتن ارزش‌های فرهنگی و میراث ملی دارد

به گزارش خبرنگار شهر روشن، نسرین ذوالنوریان به مناسبت روز صنایع دستی در جمع خبرنگاران، بر ضرورت حفظ و ارتقاء صنایع دستی در جوامع مختلف تأکید کرد و افزود: صنایع دستی نقش مهمی در زنده نگه داشتن ارزش‌های فرهنگی و میراث ملی دارد.

معاون استاندار سازی و آموزش اداره کل استاندارد کرمانشاه تأکید کرد: برای ارتقاء کیفیت تولیدات هنرهای سنتی و صنایع دستی ایران متناسب با معیارهای پذیرفته شده جهانی، نیازمند تدوین استانداردهای لازم برای ویژگی های مواد اولیه، روش تولید، ابزار آلات، محصول و صدور گواهینامه های کیفیت هنرهای سنتی و صنایع دستی هستیم.

استانداردها را بصورت رایگان دریافت نماید

به گفته وی، با استاندارد سازی صنایع دستی علاوه بر حفظ اصالت محصولات تولیدی, اعتماد مصرف کننده و حتی گردشگر نیز به این حوزه دوچندان می‌شود.اداره کل استاندارد کرمانشاه نیز بنا به وظایف ذاتی و تکلیفی خود در حوزه تدوین و تجدید نظر استانداردهای ملی، به حوزه صنایع دستی بومی کرمانشاه ورود نموده است و موفق گردیده با همکاری اداره کل میراث فر هنگی استان و استفاده از نظرات علمی صاحبنظران، هنرمندان و متخصصان، تاکنون ده استاندارد ملی مربوط به محصولات بومی استان شامل گلیم هرسین ، گیوه هورامی (مردانه و زنانه) ، ساز تنبور، ارغوان بافی ، جاجیم و چاقوی کرند تدوین نماید.کاربران عزیز می توانند با مراجعه به پورتال سازمان ملی استاندارد ایران به آدرس www.inso.gov.ir این استانداردها را بصورت رایگان دریافت نمایند.

درجه بندی و ارزیابی کیفی محصول با معیارهای دقیق ارزیابی می‌شود

ذوالنوریان گفت: در استانداردها درجه بندی و ارزیابی کیفی محصول با معیارهای دقیق ارزیابی می‌شود و به اصالت و کیفیت مواد اولیه و زیرساخت‌ها توجه شده است. اعطای پروانه کاربرد علامت استاندارد به واحدهای تولیدی متقاضی از گام‌های بعدی این اداره کل می باشد.استانداردسازی صنایع دستی ، زمینه را برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان (جهش تولید با مشارکت مردم )، فراهم می کند و باعث ایجاد اشتغال و رونق صادرات می‌شود./ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.