پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Sunday, 9 February , 2025
افزونه جلالی را نصب کنید. - 11 شعبان 1446
شناسه خبر : 20780
  پرینتخانه » اجتماعی, اجتماعی, اخبار جدید, اقتصاد کرمانشاه, اقتصادی, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار تاریخ انتشار : 09 خرداد 1403 - 18:11 |
ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه:

عوامل پنهان جرائم نیاز به کار دانشگاهی دارد

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه گفت:

به گزارش خبرنگار شهر روشن از کرمانشاه، اولین همایش ملی پیش ران های سرکش اجتماعی، آسیبها و جرائم دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری فرماندهی انتظامی استان، پیش از ظهر امروز چهارشنبه «نهم خرداد ماه ۱۴۰۳» با حضور مسئولان کشوری و لشکری، استاندار کرمانشاه و جمع کثیری از مدیران استان در تالار انتظار شهر کرمانشاه برگزار شد.

افشین غنی زاده« ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه»، و میزبان مراسم، ضمن خیر مقدم به حاضرین در مراسم و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و تسلیت شهدای خدمت، اظهار کرد: امیدوارم شاهد انتخابات پرشور چهاردهمین مرحله ریاست جمهوری باشیم.

نیروی انتظامی در پیشگیری به روز اقدام می کند:

دکتر غنی زاده با اشاره به اینکه هدف ما دانایی به توانایی است، افزود: همکاری دانشگاه با ارگانهای مختلف می تواند بخش زیادی از مشکلات را حل کند، در استان ما بعضی از جرائم زیاد است و نیروی انتظامی در پیشگیری به روز اقدام می کند.

ریاست دانشگاه آزاد کرمانشاه، معتقد بود: باید کار تحقیقی ریشه یابی شود، جا دارد اینگونه همایش‌ها بیشتر کار شود و علمی تر باشد، جرمها باید شناسایی شود و عوامل پنهان جرائم نیاز به کار دانشگاهی دارد.

دکتر غنی در خاتمه سخنانش ضمن تشکر از همکاری همه کسانی که در برگزاری همایش نقش داشتند، گفت: تیم مدیریتی کشور و استان عقیده دارد، کار شبکه ای شکل بگیرد و روز به روز آمار جرائم و بیکاری کم شود.

بر اساس این گزارش: از استانهای مختلف کشور۱۲۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده بود که ۱۴ مقاله به صورت سخنرانی ارائه شد.

گفتنی است: در حاشیه برگزاری این همایش غرفه هایی نیز از سوی برخی دستگاه ها و ارگان های دولتی و خصوصی در زمینه آسیب های اجتماعی در جامعه دائر شده بود./ رحمانی

نویسنده : Mahin Rahmani | منبع خبر : شهر روشن
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد