پیامبر اسلام صَلَّی اللهُ عَلیهِ وَ آلِهِ فرمودند:
۞ هر که در گفتارش صلوات بر من و علی بن أبی طالب علیهما السلام باشد وارد بهشت می‌شود. ۞
Saturday, 20 April , 2024
امروز : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 12 شوال 1445
شناسه خبر : 10725
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار جدید, اخبار ویژه, اقتصاد کرمانشاه, اقتصادی, پیشنهاد سردبیر, سایر اخبار, شهدا و دفاع مقدس, گفتگوها تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۹ |
فرزند شهید خزایی با شهرروشن مطرح کرد

خلف وعده مسؤولان کرمانشاه به ورزشکاران و فرزندان شهدا/ مهاجرات و پیشرفت کنید!

شهرداری صحنه و نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی به وعده‌های نسبت به ورزشکاران مدال‌آور و فرزندان استان عمل نکرده و آنها را تشویق به مهاجرت می‌کنند.

مسلم خزایی امروز در گفت‌وگو اختصاصی با خبرنگار شهرروشن در کرمانشاه، اظهار داشت: فرزند شهید قدرت الله خزایی و از ورزشکاران مدال آور کشور و ساکن شهرستان صحنه هستم که حدود ۱۰ سال است مسؤولان به ویژه شهرداری صحنه وعده استخدام به بنده را داده بود و تاکنون به آن عمل نکرده است.
فرزند شهید قدرت الله خزایی خاطرنشان کرد: متولد سال ۶۵، دارای مدرک کارشناسی “لیسانس” رشته تربیت بدنی و دروازه‌بان تیم ملی فوتبال هفت نفره جانباران کشور هستم و در سال های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ موفق به کسب ۲ مدال پارالمپیک برنز و نقره مسابقات لندن و ریو برزیل شدم و اکنون نیز در حوزه ورزشی فعالیت دارم.
این قهرمان ورزشکار استان کرمانشاه با اشاره به اینکه از سال ۹۰ به شهرداری درخواست کار دادم و عده استخدام و به کارگیری در این اداره را داده بودند و به وعده‌شان عمل نکرده است، گفت: شهردار از آن سال تا امروز به بنده وعده استخدام به صورت قراردادی و شرکتی را داده و گفتند باید مجوز بگیریم و استخدام براساس آزمون باشد، اما طی فرآیندی ۵۰ نفر را بدون این مراحل صرفا به خاطر اینکه قرابتی با شورای شهر یا نمایندگان دارند را جذب کردند.
خزایی گفت: چطور افرادی هستند که در انتخابات به نمایندگان کمک کردند و از اقوام شورای شهر و نمایندگان مجلس استخدام دولت شدند و ما که فرزند شهید هستیم برای دفاع از کشور و ارزش های انقلاب جانفشانی کردیم، حتی قهرمان ورزشکار تیم ملی هستم هنگام استخدامی ها جایی نداریم و بیرون از گود هستیم و ما را جایی راه نمی‌دهند!
این شهروند شهرستان صحنه ادامه داد: یک مثال کلی بخواهیم بگویم، مجموعا خانواده شهدا که مردم از بیرون آنها را قضاوت می‌کنند اینگونه تصور می‌کنند که همه امکانات برای این قشر است و استخدام می‌شوند، در حالی که اینطور نیست و خودم و خانواده ام حتی تاکنون نه از امکانات بنیاد شهید استفاده کردیم و نه سایر اختیارات و فقط لطف خداوند شامل حال ما شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر دچار معلولیت از ناحیه دست و پای راست شده و از طرفی درآمدش فقط ماهانه ۳۵۰ هزار تومان از صندوق حمایت از قهرمانان ورزشکار است و هیچگونه کمکی از بنیاد شهیدان را هم ندارند، متذکر شد: از سال ۹۰ با روی کار آمدن چهار شهردار از جمله اقایان مرادی، اسدی، محمدی نژاد و در حال حاضر رضایی که با همه وعده هایی که دادند، استخدام مرا با توجه به مدارکی که دارم محقق نکردند.
این ورزشکار عضو تیم ملی و مدال‌آور مسابقات پارالمپیک در استان کرمانشاه بیان کرد: بهار سال ۹۷ نیز ابراهیم الهی تبار معاون استاندار کرمانشاه در هفته ورزش برای دیدار با خانواده ورزشکاران قهرمان و مدال آوران تیم ملی با ما ملاقات داشتند و از مشکلات بیکاری و اوضاع موجود به آنان گفتم و جلوی خانواده و همسر و فرزندان به بنده قول دادند، اما پیگیری نکردند.
خزایی افزود: بعد از پنج ماه و مهرماه سال ۹۷ از آن ماجرا که خودم پیگیر وعده معاون استاندار برای به کارگیری و اشتغال در یکی از ادارت شدم، مرا به شرکت ایران خودرو شهرک صنعتی شهرستان صحنه معرفی کردند، اما چون از ناحیه دست و پای راست دچار معلولیت بودم متاسفانه مرا در خط تولید به کار گرفتند و هر چه درخواست کردم که نمی‌توانم به خاطر این وضعیت حتی یک ابراز سنگین به دست بگیرم و چطور با این معلولیت یک سره سرپا کار کنم و حتی ۶ ماه تحمل کردند و قول دادند جابه‌جا کنند و در بخش اداری آن مشغول بشوم، اما متاسفانه عمل نکردند و مجبور شدم از آنجا بیرون بیایم.
این شهروند شهرستان صحنه یادآور شد: در حال حاضر به دلیل وضعیت نامساعد اقتصادی که کوچکترین درآمدی ندارم، مستاجر هستم و به واسطه مدال جهانی و مدال آسیایی که دریافت کردم، فقط ماهی ۳۵۰ هزار تومان کمک از صندوق حمایت از قهرمانان دریافت می‌کنم، خودتان حساب کنید چطور باید یک خانوار ۴ نفره را بتوانم با این شرایط دشوار اداره کنم.
خزایی با اشاره به اینکه اگر در شهرک صنعتی ایران خودرو شهرستان صحنه مرا در بخش دیگری به کارگیری می‌کردند می‌توانستم دوام باورم و مشغول باشم، بیان کرد: آخر چطور یک شخص معلوم هشت ساعت مداوم سرپا باشد و با نیمی از بدن بتواند کار کند و وسایل سنگین را هم با یک دست بردارم، حتی شبها که به منزل بر می‌گشتم دیگری توانی نداشتم و سلامتی هم به مخاطره افتاده بود، هرچه با ملکی مدیرعامل ایران خودرو صحبت و درخواست کردم حتی مدارک پزشکی و قهرمانی را نشان دادم گفتند اگر نمی‌توانید تشریف ببرید، حتی از ایران خورد استان تهران درخواست کمک کردم که در بخش اداری مسؤولیت داشته باشم و به عنوان انباردار یا نگهبان خدمت کنم، هیچکدام همکاری نکردند.
فرزند شهید خزایی عنوان کرد: هر بخش اداری شهرداری صحنه آمادگی کار را دارم، تحصیلات لازم را دارم، اما با اطمینان می‌گوییم دقیقا ۵۰ درصد نیروهای شهرداری این شهرستان که اکنون مشغول به کار هستند یا قبلا اعتیاد داشتند و یا اکنون آلوده هستند، اما متاسفانه مدیران ارشد استان پیگیری نمی‌کنند و جوانان شهر ما با بالاترین مدارک فوق لیسانس و دکترا بیکار هستند، اما سایرین آقازاده ها به خاطر باندبازی و پارتی بازی توانستند اشتغال پیدا کنند، چرا که با جناب نماینده ای که چهار دوره روی کار بوده همکاری کردند و این نماینده حتی بالغ بر ۲۰ نفر از اعضای خانواده خویش را جذب کار در شهرداری کرده و بهترین امکانات را دارند.
این مدال آور فاخر استان کرمانشاه تاکید کرد: افرادی همچون ما باتوجه به خدماتی که خانواده آنان در هشت سال دفاع مقدس داشته، چرا نمی‌توانند حتی یه کار جزیی و در دبیرخانه ادارات جذب و به کارگیری بشوند و یا پاسخگوی ارباب رجوع باشند.
این شهروند ساکن صحنه با بیان اینکه سال ۸۹ از ازواج کرده و دارای ۲ فرزند پسر است و تاکنون به عنوان مستاجر با وجود مشکلات فروان به عنوان یک قهرمان ورزشی و با افتخار زندگی می‌کند، گفت: این مطالبه بنده از مسؤولانی است، که وعده دادند و ما را امیدوار کردند پس امروز کجا هستند که جلوی خانواده خود بتوانیم پاسخگو باشیم.
خزایی گفت: خانواده های برخی شهدا هم هستند که به عنوان مثال خانواده شهید پورولی در شهرستان صحنه که شهید آنان در سال های ۷۹ الی ۸۰ طی درگیری با اشرار به فیض شهادت نائل آمد واکنون هر پنج فرزند ایشان مشغول به کار هستند، چطور برای سایر خانواده ایثارگران و جانباران و شهدا این امکانات وجود ندارد و حتی از ادامه تحصیل و اشتغال هم دلسرد شدند.
این ورزشکار عضو تیم ملی فوتبال هفت نفره جانباران کشور، بیان کرد: استاندار کرمانشاه هم به ورزشکاران کم لطفی می‌کنند در حالی که باید حامی ورزشکاران باشند.
مدال‌آور مسابقات پارالمپیک اظهار داشت: حتی طی جلسه دیدار ۲۰ ورزشکار مدال آور استان کرمانشاه در اداره ورزش و جوانان استان کرمانشاه که چندسال پیش با حضور عبدالرضا مصری از نمایندگان مجلس برگزار شد، مطالبه کردیم که تحقیق کنید چند استعداد ورزشی داریم که این وضعیت اسفبار بیکاری را دارند و این مسوول خطاب به ورزشکاران گفت بنده وقتی از این شهر رفتم پیشرفت کردم، پس توصیه می‌کنم شما هم از این شهر و کشور بروید تا پیشرفت کنید که به وی گفتیم ما همچون شما نیستم که نماینده مردم شدید و از کرمانشاه رفتید و از برخورد و پیشنهاد عجیبی که داشتند معترض شدیم و جلسه نیمه کاره خاتمه یافت.
فرزند شهید قدرت اله خزایی اظهار داشت: ما هم فرزند این استان و آب و خاکش هستیم و کمترین درخواستی است که از مسؤولان داریم که به فکر امثال ما باشند و به حرمت خانواده شهدا اگر وعده‌ای به فرزندان و جوانان این دیار شهیدپرور می‌دهند به آن عمل کنند و با تخصص و توانایی که وجود دارد بتوانند نزد خانواده و جامعه خود دلگرم و سرافراز باشند.
گفتنی است، بر اساس آیین نامه، قهرمانان بازی های المپیک شامل نفرات اول تا سوم و قهرمانان اول و دوم مسابقات قهرمانی جهان و نفرات اول، دوم و سوم بازی های آسیایی و مسابقات جهانی در رشته های ورزشی تحت پوشش کمیته بین المللی المپیک (IOC) حسب مورد در رشته های فردی و گروهی و مقام اول تا سوم مسابقات جام جهانی فوتبال، بسکتبال و والیبال و همچنین یکی از فرزندان قهرمانان بازی های پارالمپیک شامل نفر اول در رشته های فردی و کلیه نفرات در رشته های گروهی می توانند با رعایت شرایطی، از سوی دستگاه های اجرایی بدون برگزاری آزمون و خارج از نشر آگهی به صورت پیمانی جذب و استخدام شوند.
متن کامل این آیین نامه به شرح زیر است:
آیین نامه اجرایی جذب و استخدام قهرمانان مشمول قانون سرباز قهرمان
ماده ۱): در این آیین نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می روند:
الف): قانون: قانون سرباز قهرمان “مصوب ۱۳۷۶” و اصلاحات بعدی آن.
ب): بازی های المپیک: بازی های تابستانی و زمستانی که در رده های سنی جوانان و بزرگسالان هر چهار سال یک‌بار به طور متمرکز به میزبانی یکی از کشورهای جهان با حضور کشورهایی که موفق به کسب سهمیه شده‌اند، در رشته های ورزشی تحت پوشش کمیته بین‌المللی المپیک(IOC) برگزار می‌شود.
پ): بازی های پارالمپیک: بازی های تابستانی و زمستانی که برای ورزشکاران معلول در رده های سنی جوانان و بزرگسالان هر چهار سال یک‌بار به طور متمرکز به میزبانی یکی از کشورهای جهان با حضور کشورهایی که موفق به کسب سهمیه شده‏ اند، در رشته های ورزشی تحت پوشش کمیته بین المللی پارالمپیک (IPC) برگزار می‌شود.
ت): بازی های آسیایی: بازی های تابستانی و زمستانی که در رده های سنی جوانان و بزرگسالان با حضور کلیه کشورهای آسیایی هر چهار سال یک‌بار در رشته های ورزشی تحت پوشش شورای المپیک آسیا (OCA) و به صورت متمرکز برگزار می‏ شود.
ث): مسابقات جهانی و قهرمانی جهان: مسابقاتی که در رشته های ورزشی تحت پوشش کمیته بین المللی المپیک(IOC) به صورت سالیانه یا هر دو سال یک‌بار با حضور کشورهایی که حائز شرایط شده‌اند، برگزار می‌شود.
ج): مسابقات جام جهانی: مسابقاتی که در رشته های فوتبال، والیبال و بسکتبال با حضور کشورهایی که موفق به کسب سهمیه شده‏ اند، برگزار می‌شود.
چ): مشمولان: قهرمانان بازی های المپیک شامل نفرات اول تا سوم و قهرمانان اول و دوم مسابقات قهرمانی جهان و نفرات اول، دوم و سوم بازی های آسیایی و مسابقات جهانی در رشته های ورزشی تحت پوشش کمیته بین المللی المپیک (IOC) حسب مورد در رشته های فردی و گروهی و مقام اول تا سوم مسابقات جام جهانی فوتبال، بسکتبال و والیبال و همچنین یکی از فرزندان قهرمانان بازی های پارالمپیک شامل نفر اول در رشته های فردی و کلیه نفرات در رشته های گروهی.
ماده ۲: دستگاه های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری می‌توانند مشمولین این آیین نامه را با رعایت شرایط زیر بدون برگزاری آزمون و خارج از نشر آگهی به صورت پیمانی جذب و استخدام نمایند:
۱- وجود پست سازمانی بلاتصدی.
۲- داشتن شرایط احراز مشاغل دستگاه اجرایی.
۳- داشتن شرایط عمومی استخدام و تأیید گزینش.
ماده ۳: تایید مقام قهرمانان ورزشی مشمولان و معرفی به دستگاه های اجرایی بر عهده وزارت ورزش و جوانان است.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، این مصوبه را برای اجرا به وزارت ورزش و جوانان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ابلاغ کرده است.
انتهای پیام/ت

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری شهر روشن منتشر خواهد شد.